Vannak olyan lányok/fiúk, akiknek abszurd mindegy a kinézet ha belülről egy "álom" pasiról/nőröl van szó?
Tudom hogy ha van is ,nagyon kevés.S a korosztály is erősen idősebb mint a 17-25.
Azonban kiváncsi vagyok a válaszokra.
19/F
Személyiségére gondoltam.
Álom: Az a kivételes belső személyiséggel rendelkező egyén,aki maximálisan túlteljesíti azt amivel megelégednél személyiség terén. (belső egy aféle szinoníma :) )
A válaszokat köszönöm ,várom a többit. (zöld kéz megy)
Saját nyelvjárásom,nem imponálni akarok hogy a műveltségem csillogtassam.
A válasz érdekell,nem a magyar óra oktatás... :)
na basszus...szöszi vagyok :D
Abszolút akart az tényleg lenni...
hamarabb pötyögök,és engedem szabadra a dühöm,mint hogy gondolkodnék.
Elnézést érte ,jah és mégis köszi a magyar órát...
Összejöttem egy lánnyal, aki nem tetszett olyan kiemelkedően, viszont a személyisége és az intellektusa nagyon bejött. Hát pechem volt, mert jól megcsalt... többek közt ezért gondolom, hogy attól hogy valaki nagyon szép, lehet hogy hülye is hozzá, de attól, hogy valaki nem annyira szép, még nem biztos hogy álomnő/pasi.
Nem tudom azt mondani, hogy nekem abszolút mindegy a kinézet. De van egy vak barátom, akinek igen (nem vicc).
Mondjuk úgy, hogy onnantól kezdve, hogy egy lány tetszik, foglalkozhatunk a személyiségével is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!