Mik ezek az érdekes álmok?
Az álmaid valóban érdekesek, de szerintem ne tulajdoníts nekik túl nagy jelentősséget.
Az, hogy ilyeneket álmodsz nem arra utal, hogy a boszorkány leszel, hanem hogy láttál/olvastál/gondoltál valamit, ami megmaradt a tudatalattidban, és az álmaidban jött/jön elő.Ez mindenkivel így van. :)
Persze gyerekkorban még az is hozzájön, hogy élénk, fantáziadús a gondolkodásmódod, ezért gyakran álmodsz olyat, ami ugyan elég általános, és könnyen bekövetkezhet,van benne álomszerű is.
Ez olyan, mintha pédául valaki azt álmodná, hogy a zebra előtt áll, és elmegy előtte egy rendőrkocsi.
Aztán felkel, kimegy az utcára, megáll a lámpa előtt és megpillantja a rendőrautót.
Valószínűleg ez nem azért lenne, mert különleges képességekkel van megáldva, hanem mert sok olyan hétköznapi dolgot/eseményt dolgoz fel az agyunk álmunkban, ami aztán a valóságban is megjelenik.És mert "megálmodtuk" például a rendőr autót(amire eredetileg fel sem figyeltünk volna)felfigyelünk rá, és úgy érezzük, összeköttetésben áll az álmunkkal,- ami nyilván csak egy másfajta értelemben igaz, nem pedig "boszorkányságról" van szó.
A ló neve, pedig valószínűleg - ahogy az első kommentelő is írta - valahol biztos hallottad, és bekerült az agyadba az információ, de te ezt "észre sem vetted".
Boszorkányok pedig nem léteznek, mágikus értelemben legalábbis nem.
Abban hiszel, amiben csak szeretnél, csak azért írtam le a véleményemet, mert így tudsz mérlegelni, és ha úgy ítéled meg, akkor esetleg elhiszel valamnit abból amit írtak neked.
Nem tudom, hogy aggódsz-e,amiatt hogy "boszorkány leszel" vagy sem, mindenesetre ha igen, akkor én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem leszel az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!