Jelenthet e valamit ez az érdekes álom?
Úgy kezdődött hogy egy ilyen sziklás és fákkal tarkított részen voltam. Csak én, senki más, bár egy település volt a közelben ami hasonlít arra a városra ahol a valóságban lakom. Eddig ez csak egy érdektelen álomnak tűnt a sok közül. Aztán egyszer csak megjelent egy közepes méretű fekete farkas amit már korábban is láttam ebben az álomban. És fenyegetően kezdett közeledni, majd ugrott felém, én bár felkaptam egy nagyobb faágat de elugrottam reflexszerűen. A farkas pedig egyenesen egy kisebb hasadékba zuhant. Akkor úgy tűnt vége, én elindultam az említett település felé, közben láttam hogy a farkas kezd feléledni, és megint követni. Beérve a városba szóltam pár embernek akiknél pont volt lőfegyver. Sőt az egyikük bizonyosan rendőr volt. Próbálták lelőni de nem jártak sikerrel. Az állat pedig már megint ugrásra készen volt. Akkor kezem ügyébe már egy vasrúd került, amivel védekeztem egy két nem túl erős csapás erejéig. Meg ha kellett akkor megint elugrottam. Legvégül aztán mégis egy golyó terítette le. Utána mindenki ment a dolgára mintha mise történt volna. Aztán írtam sms-t egy lányismerősömnek hogy ne a megbeszélt helyen találkozzunk, ami az álom elején lévő sziklás rész, hanem inkább itt a településen mert az biztonságos.
Ja és az álom kezdetén még világos volt, a városban pedig már ködös és sötét.
Szerintetek ez csak egy a tömérdek hülye álmok közül vagy érdemes vele jobban foglalkozni?
Szerintem nagyon érdekesek az álmok, nem gondolom, hogy bármelyik hülyeség lenne. Ha komolyabban érdekel és segítséget kérsz a megfejtésükhöz, vannak, akik ezzel foglalkoznak, illetve találsz olyan könyveket, netes anyagokat, amelyek álomfejtéssel, szimbólumfejtéssel foglalkoznak.
Szerintem a farkas olyan valamit jelképezhet a múltadból (talán azért fekete, mert rossz dologról van szó), amit régóta magaddal cipelsz és még nem néztél szembe vele (elugrasz előle), viszont amíg nem rendezed, addig újra fog éledni és újra megtalál. Lehet, hogy lelőtte valaki, de szerintem nem megoldás, mert a konfliktusaiddal, félelmeiddel csak te tudsz szembenézni, ha más teszi meg, az csak időleges megoldás.
Én úgy látom, hogy a problémát, amit a farkas szimbolizál, nem oldod meg és ez frusztrációt okoz, amit az emberek különféleképpen oldanak meg: kajálás, piálás, kábítószerek, vásárlás, csajozás/pasizás, és még rengetegféleképpen. A te megküzdésed az elugrás mellett a vasrúd, amivel megint csak a farkast akarod elkergetni, és nem látod, hogy mi a farkas valójában.
Ami a lánnyal kapcsolatos, a biztonságos várost szerintem azért választod, mert a sziklás rész egy bizonytalan terület az életedben. Amíg azt magadban nem tisztázod, addig valószínűleg a lánynak se fogsz mesélni róla/nem avatod őt ebbe bele.
De ez csak az én véleményem, én is csak koca álomfejt(eget)ő vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!