Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Elég érdekes és ezért kérdezem meg tőletek.

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal álmodtam. Bujkálnunk kellett, és eg yteljesen ismeretlen házban voltunk. Egy szőnyegen feküdtünk, hogy ki tudjunk nézni az ablakon, ha jönne valaki. Ő hanyadt feküdt és a kezem rátettem a mellkasára. És utána megölelt. Valahogy eltüntünk abból a házból és "átkerültünk" a szobámba. Egy filmet neztünk együtt, utána a barátnőm felbukkant és nagyon meglepődött ezen, de felszívódott. Nem mert megcsókolni, mert tudta hogy ő a legjobb barátom. És itt végetért az egész..elkezdtem egy "új álmot"... És pont akkor.. Annyira nem értem ezt az egészet nem voltam belé soha szerelmes.. És már többször is előfordult ilyet, hogy feltűnt az álmaimban. Lehet ,hogy egy kicsit össze vissza sikerült az elmondanom, de azért érthető. Még tisztázzunk most lány vagyok.. És a válaszotokat előre is megköszönöm:)

2015. ápr. 12. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem belezúgtál,csak magadnak sem mered elmondani,ezért ez álmaidban mutatkozik meg.

Ha valakivel sokat álmodsz,azt jelenti,hogy sokat gondolsz rá...

Gondold végig,nézz a szived legmélyére,és ha még így se érzed úgy,hogy többet érzel iránta puszta barátságnál,akkor nem tom hova tenni ezt az álmot.

2015. ápr. 12. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.. Végülis ha nagyoooon a legeslegaljára kell mennem a szivemnem, talán lehet egy kicsi szeretet iránta, de ha még több ilyen álmom lesz akkor az mást is jelenthet? Hogy tényleg szerelmes vagyok belé?
2015. ápr. 12. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínű.

Szerintem az álmaid felszínre hozzák a vágyaid.

Gondold végig...ha most hirtelen kiderülne,hogy a srác szeret téged hogy reagálnál?Ha megkérdezné,hogy jártok -e mit mondanál?Ha meg akarna csókolni hagynád?Gondold végig ezeket a dolgokat...azért nehéz megállapítani néha,hogy szerelmesek vagyunk -e,mert a szerelem mellett még az utálat is megfér.Szóval akár még szerethetsz is,és utálhatsz is egy személyt egyszerre...

Szerintem ha folytatódnak ezek az álmok tuti szerelmes vagy belé.

2015. ápr. 12. 11:55
 4/4 anonim válasza:
Nem minden álomnak van konkrét jelentése. Sok dolgot álmodunk nap, mint nap, és nincs az összesnek üzenete számunkra.
2015. ápr. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!