Érdekes álom, mit jelenthet?
Tegnap éjszaka furcsa álmom volt.
Azt el kell, hogy mondjam, hogy soha sem szoktam álmodni.
Azt álmodtam, hogy ülök a WC-n éjszaka.
A hasam nagyon fájt és több perc után kijött, de egy rémes sátánszerű szörnyet szültem ami elkezdett hozám beszélni.
azt monta, hogy a fészek túlmagas és ne sértsem meg a törpét. Ezután elővett egy hegyes jégcsapszerű tárgyat és a combomba szúrta és ezután azt mondta, hogy 462 számra emlékezzek.
Ekkor keltem fel és nagyon fájt a lábam ahova tárgyal szúrt és be is volt pirosodva.
Tudom, hogy furán hangzik, nevetséges, de ha ez az igazság.
Mi lehet a történet jelentése?
Üdv!
Előszöris ne ijedj meg!
Szerintem szanitézek (földönkívüliek) jöhettek hozzád, valamilyen testi rendellenességet meggyógyítani. Ezt abból szűröm le, hogy nem szoktál álmodni, de most mégis megtörtént, viszont nem álom volt. A külsérelmi nyom a felébredés után is megvolt, tehát valóságos.
A WC nem WC volt. A sátánszerű lény nem a sátán, van sok ilyesztő lény a környezetünkben, de nem akarnak rosszat. A fészek így nem tudom mit jelenthet, a törpe akár egy kis szürke is lehet, aki még mindíg melletted van. Nem látod, mert tudja, hogy megrémülnél tőle. Tehát ne sértsd meg!
A 462-nek biztosan lesz még szerepe az életedben, vagy utána!
Hiszed, vagy sem, szerintem ezt jelenti. Nem álom volt, a lelkedet vitték el, majd visszahozták.
Én komolyan gondoltam amit írtam.
Már előre félek, hogy mi lesz ma éjszaka.
Köszönöm az értelmes hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!