Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Érdekes álom, mit jelenthet?

Érdekes álom, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka furcsa álmom volt.

Azt el kell, hogy mondjam, hogy soha sem szoktam álmodni.

Azt álmodtam, hogy ülök a WC-n éjszaka.

A hasam nagyon fájt és több perc után kijött, de egy rémes sátánszerű szörnyet szültem ami elkezdett hozám beszélni.

azt monta, hogy a fészek túlmagas és ne sértsem meg a törpét. Ezután elővett egy hegyes jégcsapszerű tárgyat és a combomba szúrta és ezután azt mondta, hogy 462 számra emlékezzek.

Ekkor keltem fel és nagyon fájt a lábam ahova tárgyal szúrt és be is volt pirosodva.

Tudom, hogy furán hangzik, nevetséges, de ha ez az igazság.

Mi lehet a történet jelentése?

2015. jan. 18. 19:41
 1/3 MultiLevElTarget ***** válasza:

Üdv!

Előszöris ne ijedj meg!

Szerintem szanitézek (földönkívüliek) jöhettek hozzád, valamilyen testi rendellenességet meggyógyítani. Ezt abból szűröm le, hogy nem szoktál álmodni, de most mégis megtörtént, viszont nem álom volt. A külsérelmi nyom a felébredés után is megvolt, tehát valóságos.

A WC nem WC volt. A sátánszerű lény nem a sátán, van sok ilyesztő lény a környezetünkben, de nem akarnak rosszat. A fészek így nem tudom mit jelenthet, a törpe akár egy kis szürke is lehet, aki még mindíg melletted van. Nem látod, mert tudja, hogy megrémülnél tőle. Tehát ne sértsd meg!

A 462-nek biztosan lesz még szerepe az életedben, vagy utána!

Hiszed, vagy sem, szerintem ezt jelenti. Nem álom volt, a lelkedet vitték el, majd visszahozták.

2015. jan. 18. 20:09
 2/3 anonim válasza:
azt jelenti, hogy hasmenésed lesz, de ne aggódj, a laza széklet teljesen normális dolog amikor a sátánnal vagy vemhes
2015. jan. 18. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Én komolyan gondoltam amit írtam.

Már előre félek, hogy mi lesz ma éjszaka.

Köszönöm az értelmes hozzászólást.

2015. jan. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!