Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet a jelentése ezeknek...

Mi lehet a jelentése ezeknek az erdekes almoknak?

Figyelt kérdés

Egyszer azt almondtam h telefont szerettem volna venni apám es a mama is otthon volt a mama mondta h vele el mehetnek Pestre telefont venni mondtam h jo menjuk apám megszólalt h ne aggódj el intézem h ne legyen meg az új telod a mondtata közben nevetet is neztem ra de nem szoltam semmit a mama visszont azt mondta neki h azt te csak szeretned mire apám majd meglátjuk.. Szoval raktam az aztalon egy mondthatni mini tabot megis olyan volt mint egy telefon az öcsém mondta h az a teleo apame gyorsan le is raktam az asztalra es azt mondtam h fúj.. El indultunk a vasút állomáshoz mikor hirtelen elem ugrott egy fickó pont ugy nézet ki mint a volt baratom es azt is állította h o az én baratom es h ne feljek megis megvoltam rémülve elege rendesen majd jott egy gyors vonat amire fel ugrottam jott utánam a fickó is mire ott termet elottem a volt baratom de akkor mar tenyleg o volt mondta h menekuljunk es h nem kell felnem jott egy masik gyors vonat arra ugrottunk at mindketten a pasas aki jott volna utánuk ugrott de a laba le csúszott a femrol igy le huzant a sinek közé apám ezt valahonan tudta es a semmiből ugrott a volt baratom ele a baratom azt mondta h nem bánthat csak ha ot is megöli apám erre ot is le hajította a sinek közzé sirtam es kiabáltam h segitseg de senki nem volt Sehol megfogta a nyakam felemelt a magasba majd megölt le dobott a sinek közé mikor fel ebredtem is eresztem a nyakamon szorítását.. Ez volt az 1 álmom.

Aztán volt olyan álmom is hogy el mentem egy butik előtt lattam egy csoda szep babakocsit ami parhonapos kisbabaknak való megszerettem volna venni de apám nem engedte azt mondta meg nem lehet gyermekem erre el kezdtem sírni üvölteni vele h fogalma sincs arrol miota szeretnek egy kis babat hogy mennyire szeretnem teljes szívemből feltenem ovnam nevelnem.. Ebben az egészben a legfurcsább hogy mikor haza fele jövök a városból mindig megallok megcsodálni egy kisbaba boltot amiben kisbabaknak való holmik vanak es igen tenyleg van egy babakocsi amit csodálni szokttam es mindig azt mondtom magamnak h ha ugy lesz a gyermekemnek ilyesmi babakocsit fog kapni.. Ez volt a masodik álmom.

Itt a harmadik egyben az utolso álmom az volt h egy kocsmában kotottem ki magam alatt voltam reménytelenek talaltam a szánalmas életem kocos voltam es folytak könnyeim mire szoltam a csaposnak h egy korsó sort kerek (sose iszom alkoholt egyreszt nem birom a szeszes italokat masreszt nemis innek soha alkoholt) szoval iszogattam es egy ferfi leult mellem a székre nem ismertem el kezdtünk beszélgetni aztán fel ébredtem..

Remelem valaki tud segiteni nekem hiaba olvastam az álmos konnyven a szavak többséget meg se találtam elore is koszonom a segítségüket. /L

2015. nov. 21. 10:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Mondatai közben nevettet:) sryy a helyesírási hibák miatt:)
2015. nov. 21. 10:05
 2/6 anonim válasza:
Semmit. Ezek csak álmok. A babakocsisat valszeg azért álmodtad, mert mindennap látod. Én pl. ma gorillásat álmodtam, mert az egyik sorozatban gorillás rész volt. A kocsmás az meg csak nem is érdekes. :D Bocsi. :)
2015. nov. 21. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat de szamomra nem csak egyszerű almok lehet onek csak azok de nekem nem. Koszonom a valaszat visszont mar kaptam egy értékes valaszt valakitol.
2015. nov. 21. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen a kapcsolatod apáddal ? Tartasz tőle bármi okból kifolyólag ?

S.

2015. nov. 21. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen apától kiskoromota tartok tole
2015. nov. 22. 06:53
 6/6 A kérdező kommentje:
*igen apától kiskorom ota tartok* sorry almos vagyok meg:)
2015. nov. 22. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!