Lehetséges valami jelentése ezeknek az álmoknak?
Azzal kezdem, hogy nem hiszek az álmok különleges jelentéseiben. Azt hiszem, hogy azt álmodjuk meg amitöl félünk, amire vágyunk, és ez egybeolvad a napközben megélt dolgainkkal, esetleg régen tapasztalt, látott dolgokkal.
Na de a férjemmel ugyan azon az éjszakán ugyan azt álmodtuk és ez meglepett. Reggel úgy derült ki, hogy a kislányomtól kérdezte a férjem, hogy mit álmodott, és erre a férjem elmesélte, hogy ö mit álmodott.
ö azt álmodta, hogy egy magas lakásban, vagy házban volt ahonnan messze ellehetett látni, és egyszer csak tele lett vizzel a ház ami nem votl túl fiatal.
én meg azt álmodtam, hogy egy régi házban laktunk, és egyszer csak mindhol víz lett, úgy 10 centis, és a falak mind eláztak, és elkezdett a ház oldala bedölni.
egy házat bérlünk, e nem öreg ház, és telejsen száraz, még a közelben folyó vagy tó sincs ami miatt felázhatnánk, vagy 10 centis víz lehetne.
el is felejtettem volna ezt az álmot, ha reggel a férjem nem egy nagyon hasonló álmot mesél el, amit ugyan azon az éjszakán álmodtunk.
egyböl arra gondoltam, lehet esett kint az esö és a vízcsobogást hallottuk, de nem, nem esett.
Az a jelentésük hogy Te valamikor arra gondoltál, és alváskor ezek előjönnek. A jövőre ne is gondolj hogy előrejelezne valamit. Ezek kizárólag a saját gondolataid amelyek lehet hogy jó irányba vezérelnek: alvás közben is gondolkodsz, csak egészen más síkon ami hatékonyabb és összetettebb választ adhat mint amikor napokig-hetekig mást nem csinálsz mint valami egyszerű dolog megoldásán töröd a fejed.
Az, hogy konkrétan mit álmodsz, az a saját szubjektív élményed, amihez még millió és millió apróság tartozik a való életedből (is), és azokat nem tudod úgy megosztani ahogyan Te most érzed és átéled őket. A legjobb álomfejtő az TE vagy és aki mást mond azt p*csán kell rúgni.
Kösszi elsö, de ahogy írtam eddig én is ezt gondoltam amit te leírsz, de ami meglepett, hogy szinte ugyan azt álmodtuk a férjemmel ugyan azon az éjszakán.
Elötte este pedig én tv-t néztem a férjem meg asik szobában volt, így még nem is ugyan azt néztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!