Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetséges valami jelentése...

Lehetséges valami jelentése ezeknek az álmoknak?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy nem hiszek az álmok különleges jelentéseiben. Azt hiszem, hogy azt álmodjuk meg amitöl félünk, amire vágyunk, és ez egybeolvad a napközben megélt dolgainkkal, esetleg régen tapasztalt, látott dolgokkal.

Na de a férjemmel ugyan azon az éjszakán ugyan azt álmodtuk és ez meglepett. Reggel úgy derült ki, hogy a kislányomtól kérdezte a férjem, hogy mit álmodott, és erre a férjem elmesélte, hogy ö mit álmodott.

ö azt álmodta, hogy egy magas lakásban, vagy házban volt ahonnan messze ellehetett látni, és egyszer csak tele lett vizzel a ház ami nem votl túl fiatal.

én meg azt álmodtam, hogy egy régi házban laktunk, és egyszer csak mindhol víz lett, úgy 10 centis, és a falak mind eláztak, és elkezdett a ház oldala bedölni.

egy házat bérlünk, e nem öreg ház, és telejsen száraz, még a közelben folyó vagy tó sincs ami miatt felázhatnánk, vagy 10 centis víz lehetne.

el is felejtettem volna ezt az álmot, ha reggel a férjem nem egy nagyon hasonló álmot mesél el, amit ugyan azon az éjszakán álmodtunk.

egyböl arra gondoltam, lehet esett kint az esö és a vízcsobogást hallottuk, de nem, nem esett.

2013. febr. 21. 21:49
 1/2 anonim válasza:

Az a jelentésük hogy Te valamikor arra gondoltál, és alváskor ezek előjönnek. A jövőre ne is gondolj hogy előrejelezne valamit. Ezek kizárólag a saját gondolataid amelyek lehet hogy jó irányba vezérelnek: alvás közben is gondolkodsz, csak egészen más síkon ami hatékonyabb és összetettebb választ adhat mint amikor napokig-hetekig mást nem csinálsz mint valami egyszerű dolog megoldásán töröd a fejed.

Az, hogy konkrétan mit álmodsz, az a saját szubjektív élményed, amihez még millió és millió apróság tartozik a való életedből (is), és azokat nem tudod úgy megosztani ahogyan Te most érzed és átéled őket. A legjobb álomfejtő az TE vagy és aki mást mond azt p*csán kell rúgni.

2013. febr. 23. 12:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Kösszi elsö, de ahogy írtam eddig én is ezt gondoltam amit te leírsz, de ami meglepett, hogy szinte ugyan azt álmodtuk a férjemmel ugyan azon az éjszakán.

Elötte este pedig én tv-t néztem a férjem meg asik szobában volt, így még nem is ugyan azt néztük.

2013. febr. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!