Másoknak is vannak abszurd álmai?
Vannak akik azt mondják az álmokban minden ami megjelenik önmagunkban lezajlo törteneteket mond el olyan képekkel amiket az agyunk vagy elménk fel tud fogni.pl.: rémisztő alak üldöz,ebben az esetben arra akarnak rávezezni hogy van benned egy olyan reszed akit nem fogadsz el...
Vannak akik azt mondják ilyenkor megnem történt esemenyeket jatszik le az agyad, vagy ujra játsza öket csak korrekcióval latja el...s vannak akik szerint ilyenkor a tudatakattid felszabadul amikor alszol és a nappali elméd elöl elrejtett infok kerülnek felszinre...nagyon sok verzió létezik én személyesen azt vallom h okkal latunk dolgokat még ha az álomban egy szám vagy egy helyszin, felebredéskor rá kell meditálni h ez mit is jelent számodra,vagy szuggeszcioval elalvás elött vonzd be h látni akarod a választ és emlékezni akarsz rá...vannak technikák amik segitenek kifejleszteni a tudatos álmodást...de a lényegen nem változtat Te látod Te neked horodoz infot...:)
Tudatalattidbnak erős ingert adtak a számos álommal. Többi pedig ennél.komplexebb.
Örülj neki. Jó chanelöd van. Nagyon tudnak segíteni álmokon keresztül.
Az a baj, hogy ezekkel nem tudok mit kezdeni
Amikor kisebb voltam, olyan 9-10 éves, körülbelül 3 éven keresztül minden éjjel ugyanazt álmodtam. Minden reggel emlékeztem rá, mindig ugyanaz a forgatókönyv. Egy 10 éves gyerek ezt még annyira sem tudja hova tenni, mint egy felnőtt. Akit érdekel vagy volt vele hasonló, írjon nyugodtan.
Köszi a válaszokat :)
Ilyen számos nekem is volt, különböző textúrájú és színű kilencesek között lebegtem egy légüres térben miközben próbáltam minél több kilencest megsimogatni/megfogni. Ráadásul nem is egyszer álmodtam. :D
Meg amikor azt álmodtam hogy kék. Tehát egy nagy kék semmit.
Vagy egyszer gázokkal beszélgettem és egy lila színű mondta meg hogy merre kell menni a Szaturnuszra (wtf?!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!