Oltatlanok, hogyan élitek ki most az utazás iránti vágyatokat?
Figyelt kérdés
Hogy bírjátok ezt?2022. febr. 22. 20:58
1/10 mantis religiosa válasza:
Vannak magánszálláshelyek, nyáron meg vadkemping sátor+kocsival.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké, de belföldön?
2022. febr. 22. 21:11
3/10 anonim válasza:
A vadkempinget kultiválom én is, bár télen azért nem vállaltam be.Ha koncertre akarnék utazni vagy ilyesmi akkor küföldre megyek, mert ott tesztet is elfogadnak. Belföldön pedig a szálláshelyekhez tudtommal nem kell semmi, de nem nagyon élek vele mégse, mert az árak nagyon elszálltak és messze nincs Magyarországon annyi (főleg természeti) látnivaló, mint a szomszédos államokban.
4/10 lencsefőzelék válasza:
Most sehogy, ilyen hidegben nem szeretek utazgatni. Nyáron meg tavaly is volt pár ország, ahova lehetett teszt és oltás nélkül utazni, remélhetőleg ez az idén is így lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, voltak ilyen országok, viszont a hazatérésnél mi van?
2022. febr. 23. 06:23
6/10 anonim válasza:
És igen. Az oltás és az agysejtek száma közötti egyenes arányosság ismét megfigyelhető. Érdekes.
7/10 mantis religiosa válasza:
Tehát mennél több oltást adatok be magamnak, annál okosabb leszek? 😃😃😃
8/10 anonim válasza:
" viszont a hazatérésnél mi van?"
2021 június 24 óta a schengeni határoknál nincs ellenőrzés a magyar olalon, így az jön be aki akar, pont úgy mint 2020.03 előtt.
Kivéve, ha repülővel érkezel az országba, akkor elvileg 10 nap karantén járna, viszont amikorn én októberben hazarepültem görögből, a rend őrei egyáltalán nem ellenőriztek senkit sem.
9/10 anonim válasza:
Tehát érvek nincsenek, csak az ócska személyekedés :D Gtfo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!