Rosszul érzem magam emiatt, hogy fogjam fel másképp?
Sosem voltam külföldön, de nagyon szeretnék. Idén felvételiztem.
A szüleim olyanok, hogy nem vágynak arra, hogy más országokba menjünk, még csak pár napra sem. Ők azt mondják sokkal jobb belföldön. Mindig ugyanoda.
Sajnos egyedül sehogy nem juthatok ki, főleg a járvány miatt.
Nekem pedig az összes osztálytársam járt már legalább 3x és minden évben ezt hallgatom, hogy ezúttal hova mentek. Nagyon rosszul esik, főleg, hogy egyébként telne rá.
Lesz alkalmad ezt bepótolni, ne aggódj, előtted az élet. Használd az irigységet motivációként, dolgozz azért, hogy a lehető legtöbb szép helyet bejárhasd a világban :)
Én csak 24 éves korom után tartottam ott anyagilag, hogy elkezdhessek utazni, azóta 60+ országban jártam 3 kontinensen, semmivel sem vagy elkésve :)
Gondolom szüleid nem beszélnek semmilyen idegen nyelven és tartanak a külföldi utaktól, csak nem merik bevallani. Ebben az esetben legalább Székelyföldre próbáld meg rávenni őket.
Amúgy tényleg nem vagy elkésve, az előző válaszolóhoz hasonlóan én is 24 éves korom körül kezdtem komolyabban utazni, most meg közelítem a 100 országot. Nyilván sokat lassult most a dolog egyrészt a covid miatt, másrészt egyre kevesebb a közeli és relatíve olcsó opció, a karibi szigetek meg Óceánia már nehezebben oldható meg hátizsákosan, mint mondjuk a Balkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!