Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Meddig tarthat még az ausztria...

Meddig tarthat még az ausztriai lezárás?

Figyelt kérdés
Ausztriai kiutazást tervezek a jövőben, mit gondoltok, meddig nem lesz enyhítés oltás tekintetében? Be vagyok oltva, csak jelen pillanatban nem háromszor és a velem utazók talán kétszer sem vagy egy dózisút kaptak, nem szeretnének tesztet csinálni sem. Szerintetek mikor lehet majd úgy kimenni, mint mondjuk szeptemberben vagy úgy mint egy németországba? Németországban a GreenPass szerint simán mehetnék. Tudom, hogy a teszt nem fáj meg, hogy mindenkinek be kellene oltatni magát esetleg, a kérdés nem erre vonatkozik, így ezzel kapcsolatban legyetek szívesek ne írni.

2022. febr. 13. 17:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Az ezo rovatban kerezd...😂😂
2022. febr. 13. 17:46
 2/20 anonim ***** válasza:
34%
Azt még nem próbáltátok, hogy beoltatjátok magatokat - igen, sokadszor is -, és akkor nem kell itt kérdezősködnöd.
2022. febr. 13. 17:48
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Mivel Ausztriaban kötelező oltas van achó eleje óta, ne is számíts könnyítésre!
2022. febr. 13. 17:50
 4/20 A kérdező kommentje:
2/x Értem a provokációt, be vagyok oltva, gyakorlatilag a két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány helyre NE engednének be.
2022. febr. 13. 17:58
 5/20 anonim ***** válasza:
9%
Be vagyok oltva, csak... Nem vagy vedett. Az osztrakok nem kamuznak, nem akarnak dugig tomott korhazakat.
2022. febr. 13. 18:46
 6/20 anonim ***** válasza:
28%

Ha be vagy oltva, akkor mi a probléma? Vagy olyan oltást kaptál, ami csak MO-on érvényes? Akkor meg ne csodálkozz, ha máshol nem fogadják el.

A megszorítások meg maradnak, már kötelezö oltás is van, ezért nem mehet be senki, akinek ez nincs meg a megfelelö módon

2022. febr. 13. 19:37
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
Most is lehet menni, ritkán ellenőriznek és nem fogják tudni sosem bevezetni a határellenőrzéseket.
2022. febr. 13. 20:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
7: ezt így nem állíthatod.... Az utóbbi félévben kb. 10x voltam kint, autóval.Hegyeshalomnál 10/10 ellenőrizték a Grüner Pass-t.
2022. febr. 13. 20:40
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
8 Nem Hegyeshalom felé kellett volna menned, hanem más határátkelő helyeken meg nem volt senki.
2022. febr. 13. 20:42
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Miert mennek masfelé ha van oltásom?
2022. febr. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!