Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Meddig tarthat még az ausztria...

Meddig tarthat még az ausztriai lezárás?

Figyelt kérdés
Ausztriai kiutazást tervezek a jövőben, mit gondoltok, meddig nem lesz enyhítés oltás tekintetében? Be vagyok oltva, csak jelen pillanatban nem háromszor és a velem utazók talán kétszer sem vagy egy dózisút kaptak, nem szeretnének tesztet csinálni sem. Szerintetek mikor lehet majd úgy kimenni, mint mondjuk szeptemberben vagy úgy mint egy németországba? Németországban a GreenPass szerint simán mehetnék. Tudom, hogy a teszt nem fáj meg, hogy mindenkinek be kellene oltatni magát esetleg, a kérdés nem erre vonatkozik, így ezzel kapcsolatban legyetek szívesek ne írni.

2022. febr. 13. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Ha másfelé mennél, nem kéne oltás.
2022. febr. 13. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
11. Hülyeseget beszélsz...
2022. febr. 13. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Én mondjuk nem vagyok osztrák értelmezés szerint teljesen oltott, de kétszer már gond nélkül átmentem az ellenőrzésen. Ettől még pofára lehet esni, de ha nincs sok vesztenivalód (mondjuk egy drágább szállasfoglalásod), akkor most is mehetsz.
2022. febr. 13. 22:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést ravaszabban kellett volna megfogalmaznom. Most mindenki azzal jön kb, hogy két oltásom van, tehát nem vagyok védett, de ez egetverő hülyeség, nemrég voltam vérvételen és mivel két oltásom van és kétszer átestem a víruson, így magas az ellenanyagszintem, semmi szükségem harmadik oltásra jelenleg, ha lesz, akkor beadatom. Az emberek nem a kérdésre válaszolnak, terelnek. Én azt nem értem, hogy az EU-ban BÁRHOVÁ bemehetek így, ahogy vagyok teszt meg minden nélkül kivéve olaszországba és ausztriába, az agyam eldurran gyakorlatilag. Ez az egy dolog zavar.
2022. febr. 13. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom miért okoskodsz kérdező. Az a szabály, hogy 3. oltás kell. Ez Európa, érted? És az Európát pozitívv értelemben mondom.

Az a törvény Ausztriában, hogy adasb be a harmadikat is, akkor ninc sgond.

Erre te itt okoskodsz, a tróger magyarok meg nem akarják megérteni, miről szól a társadalmi felelősségvállalás.

2022. febr. 14. 08:03
 16/20 anonim ***** válasza:
24%
14: Hát akkor tiltakozz Nehammernél vagy Salvini-nál... :)
2022. febr. 14. 11:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Kötelező Ausztriába utaznod?

Ha nem, akkor menj máshová.

2022. febr. 15. 08:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ausztriában mindenhol kérik az oltásit. Ha valahogy át tudna csusszanni a határon, amit kétlek, akkor sem tudna bejutni sehova. Kérik a szálláson, étteremben, mindenhol. De most mikor volt ez a nagy lezárás, még boltba sem lehetett nélküle bemenni.
2022. febr. 16. 07:21
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Ausztria felfüggesztheti a koronavírus elleni általános oltási kötelezettséget, ha az orvosokból és jogászokból álló bizottság ezt javasolja - jelentette ki vasárnap a Krone című lapnak Karl Nehammer osztrák kancellár.

A kötelező oltásról rendelkező jogszabály a héten lépett hatályba, de a kormány folyamatosan figyelemmel kíséri a jogszabály végrehajtását - tudatta az osztrák kormányfő.

"A jogászokból és orvosokból álló bizottság újraértékeli, hogy az oltás kötelezővé tétele továbbra is jogszerű lépés-e" - mondta Nehammer. A kancellár világossá tette, hogy készek megmásítani a jogszabályt, ha a bizottság azt javasolja.

Ausztria az európai uniós tagállamok közül elsőként rendelt el általános oltási kötelezettséget a Covid-19 ellen.

2022. febr. 17. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"...heti" ..... "ha...."

:)

2022. febr. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!