Egy ritkán lakott országba, amely kevésbé fejlett (Laosz, Madagaszkár, Bolívia, Zambia) érdemes kiutazni, azért hogy akár túltartózkodhassak?
Figyelt kérdés
Előtte itthon orvosi szűrés, aztán utána ki. Mondjuk, 60 nap helyett 120-at kint lenni, nyilván ez országfüggő.
Long holiday.
2022. febr. 15. 08:49
2/16 A kérdező kommentje:
Tudtam! :D
2022. febr. 15. 09:06
3/16 anonim válasza:
Hát, ha ép ésszel kibírsz 120 napot Madagaszkáron, akkor hajrá, tutira meg lehet kenni bárkit, aki papírt ellenőriz, de elég kemény ország.
4/16 anonim válasza:
Mi értelme van, nem értem a célt. Így lázadsz?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem lázadok. Ki ellen kellene?
2022. febr. 15. 09:16
6/16 anonim válasza:
Miért az a cél h túltartózkodhass valahol?
7/16 anonim válasza:
De amúgy például Malajzia meg Thaiföld is 90 napra pecsétel, egy darab határátlépéssel 180 nap nyaralás, nem hiszem, hogy ne lenne elég.
8/16 A kérdező kommentje:
Ugyanezt a váltogatást én Indonézia és Fülöp-szigetek viszonylatában terveztem, de igazad van! Szárazföldön egyszerűbb.
2022. febr. 15. 09:33
9/16 NTBS válasza:
Ha erre vágysz vágj bele. Biztosan roppant izgalmas élmény lesz számodra.
10/16 anonim válasza:
Indonézia 30 napos, ezerszer macerásabb. Langkawi meg Koh Lipe között 1.5 óra kompozás pár ezer forintért és meg is van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!