Ha egy világkörüli útra indulnátok, melyik lenne az az ország ami az első helyen szerepelne a listátokon?
Figyelt kérdés
Nekem Finnország lenne az első úti célom.2021. dec. 1. 21:31
2/15 A kérdező kommentje:
Melyik? Nyugtass meg, hogy nem Észak-Korea. :D
2021. dec. 1. 21:42
3/15 anonim válasza:
Japán.
Ha valami miatt Keletre pont nem indulhatnék, akkor Mexikó.
4/15 anonim válasza:
Magyarország. Mert innen indulnék.
7/15 anonim válasza:
Nekem is Nepál de én ott is maradnék örökre
8/15 anonim válasza:
Valószínűleg Tajvan. Voltam már ott, de egyrészt remek hely, másrészt onnan relatíve logikusan neki lehet esni a csendes-óceáni szigetvilág országainak, kezdve Palauval, szóval egy ilyen projekthez szerintem jó célpont.
A másik opció Isztambul, a város az egyik kedvencem a világon, onnan meg indul rengeteg olyan járat, ami azokba a nehezebben megközelíthető afrikai országokba megy, ahova még nem jutottam el.
10/15 anonim válasza:
A világ túlnyomó részére a lábam be nem tenném ilyen-olyan okokból, talán Ausztrália és Új-Zéland lenne az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!