Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Világkörüli út?

Világkörüli út?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem,hogy olyan rövid az élet és sok szép helyet nem láttam ezen a bolygón.Nincsenek millióim nem is vágyom szállodákra meg luxus dolgokra egyszerűen csak elindulnék és bejárnám a világ azon részeit természeti csodáit amik érdekelnek.van ötletetek hogy kezdjek bele a megvalósításába?(Amerika,Afrika,Kína)

#Utazas,gyalog,stoppal,világ,felfedezes
2020. jún. 24. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
vedd ki labad a bilibol, nem milliok kellenek hanem tobb tiz millio
2020. jún. 24. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
És miből élnél az idő alatt? XD
2020. jún. 24. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Pár éve nekem is volt ilyen gondolatom, akkor nagyjából kiszámoltam, hogy mekkora költség lenne. Kiszámoltam hány ország jöhet szóba, 25 volt első körben, én nem vagyok az a hátizsákos típus, aki sátorban is elalszik, ezért alsó kategóriás szállásokban gondolkodtam. Minden országra 1 hetet számoltam, így jött ki kb. 20-25 millió forint. Nyilván nekem se volt erre pénzem, úgyhogy hátha megnyerem a lottót :D vagy életünk végéig szépen elmegyünk mindenhova lassacskán...
2020. jún. 24. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban naiv kicsit a hozzáállás, de azért majdnem nulla pénzből is lehet sok mindent csinálni. Kezdj egy pár hetes stoppolós Európa-túrával.

Afrikát kevés pénzből felejtsd el, a legdrágább kontinens utazóként.

2020. jún. 24. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Kedves Fejben-Utazó,

előbb kezdj el spórolni, aztán ha összejön 1-200 milla, akkor gyere vissza ugyanezt a kérdést feltenni! :)

2020. jún. 24. 10:14
 6/9 D. Brasco ***** válasza:
70%
Tehát pénzed nincs es ugy akarsz neki vagni egy olyan dolognak ami ha végigcsövezed az egeszet is súlyos milliokba kerul.Végül is sok ertelme lenne elutazni a vilag masik felére hogy aztan mondjuk egy szaros belépőt se tudj megvenni,mert arra sincs pénzed.......meg ugy gondolom,hogy honapokon/eveken keresztul lehet kicsit unalmas lesz a 2 zsömle 10deka parizer meg egy zacskós tej kombó mint napi eledel.........
2020. jún. 24. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe a Hogyan menjek világgá? című könyvet, tök jó tippeket ad.
2020. jún. 24. 15:14
 8/9 anonim válasza:

Jézusom... Gyertek el a Járatlan utakon fesztiválra. Ott mindenbe bele lehet kóstolni. Igazi utazók mesélnek. Ha tényleg utazó szeretnél lenni nem kellenek 10milliók..az nem arról szól, hogy szállodákban szállsz meg,hanem szépen cipeled a hátizsákot,esetleg sátrat. Van aki csóró és bestoppolta az egész világot.

2022van már olyan nagy segítség az internet.

Repülőre legyen pénzed a többi majd jön.

Lehet coutchsurfing-elni [link]

Lehet önkénteskedni szállásért cserébe [link]

Lehet állat,vagy házszitterkedni cserébe ott lakhatsz : [link]

Annyi lehetőség van,hogy nem zengenék ide ódákat.Ja és angolul sem kötelező tudni,no para.

Keress rá utazó bloggerekre,olvassatok tőlük,nagyon sok magyar is van,elmesélik a sztorijukat.

2022. jan. 23. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
8.-s ekkora baromsaggot meg nem hallottam. A jaratlan utak fesztival programjainak kevesebbe mint 1%-a valoban jaratlan ut, a tobbseg tomegturista helyekrol beszel. Az nem utazas csak elmegy egy helyre es ott csovezik. Fejen allhatsz akkor is sok penz kell az utazashoz az igazi utazashoz es az nem a jaratlan utak fesztival. Belepok sokba kerulnek, csak nezd meg pl Angkor, kinai latnivalok, stb.A legtobb hyre nem jutsz el stoppal, mert ut sincs. Hajot kell pl berelni benzinnel ami k. sokba kerul.
2022. jan. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!