Számodra melyik az a város/falu, (lehet országot is írni) amiben a “paradicsomot” látod, de még nem élsz ott? Mi akadályoz téged?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 17:10
1/12 anonim válasza:
Szerencsére már megtaláltam, gyakran járok oda. A Balatonfüred-Alsóörs közötti térségben van.
3/12 anonim válasza:
Balaton térsége egy jó kis nyaralóval a tó partjánál.
4/12 anonim válasza:
Lengyelországban éltem a covid elött. Imádtam ott lenni, de a járvány miatt elvesztettem mindenem. Minden nap elképesztően hiányzik.
5/12 anonim válasza:
Nicsak, valakinél beindult a lepontozógép. Tudnám, minek?
6/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam se fel se le. 😅
2021. szept. 9. 15:48
7/12 anonim válasza:
4-est teljesen megértem, Lengyelország csodálatos, én is nagyon szeretem.
De az Égei-tenger szigetei is lenyűgöznek. És Japán is. Persze mind más miatt.
Hogy miért nem élek ott? Jelenleg a legfontosabb indok, hogy nem szeretnèm teljesen egyedül hagyni idős, beteg anyámat.
8/12 anonim válasza:
Sok van, jartam ott, de nem szeretnek ott elni. Comoi-to az epuletek es taj leggyonyorubb egyuttese. Vagy Madeira. Minden zugat bejartam, vissza is szandekozom menni. Lakast berelnek par honapig, de utana tovabballnek.
Nekem a lenyeg a hegyek es a novenyzet, meg a hagyomanyos epiteszet. Akar modern is, de nem egy lokesre felhuzott turista telep. Helyi lakosok eljenek ott.
9/12 anonim válasza:
Patagónia (főleg a Chilei rész), Új-Zéland. Nyugat-Kanada, Skót felföld, Svájci Alpok.
10/12 anonim válasza:
Svájc
Monaco
Határon túl egyelőre még nem kerestem sugar daddyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!