Ha életedben ezek közül a városok csak egyet látogathatnál meg, melyik lenne az és miért?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 12:33
A kérdező szavazást indított:
New York
Washington D.C.
Las Vegas
Los Angeles
London
Párizs
Róma
Moszkva
Szentpétervár
Sydney
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem soroltál fel egy olyan várost sem, ami igazán érdekelne :) De ha mindenáron ezek közül kell választani, akkor New York, mert a magas épületeket nagyon szeretem.
2/9 anonim válasza:
Szentpétervár. A világ legmesterségesebb városa. Az Ermitázs, a Fabregé Múzeum, a sok templom és palota miatt.
3/9 anonim válasza:
Sydney. Minden álmom, hogy legalább egyszer Ausztráliába eljussak. :)
4/9 anonim válasza:
Csak azért L.A., mert Rómában már jártam és még fogok is. :)
5/9 anonim válasza:
Volt szerencsém mindegyikhez, nagyjából ez lenne a sorrendem:
Pétervár
Moszkva
Sydney
Róma
A többi simán nem rossz, egyetlen hatalmas kivétellel, Las Vegast a prostizni vágyó amerikaiakon kívül szerintem még élő ember nem szerette.
6/9 anonim válasza:
Mi indokolja a válaszom lepontozását? Nem az volt a kérdés, hogy az egyes válaszolók hova mennének, és hogy miért?
Én Petrográdba mennék, az említettek miatt.
7/9 anonim válasza:
Róma:tetszik az olasz népség,kaja,zene.
8/9 anonim válasza:
Ki ez a barom, aki lepontozott mindannyiunkat? A kérdésre válaszoltunk!! (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!