Létezik ilyen város?
Olyan helyet keresek, ahol egész évben meleg van, tengerparti, olyasmi mint Los Angeles vagy New York(tetszik, hogy modern, van egy kis nyüzsgés, sok a szórakozási lehetőség stb.) viszont több a zöld terület, modernek az épületek és a házak, és biztonságos a környék, tehát nincsenek migránsok, gyilkosságok és gyakori rablások. Létezik ilyen hely?
Bocsi, nem ez a megfelelő kategória, mivel inkább ott élés szempontjából keresek ilyen helyet, csak nem tudom, hogy hova írhatnám a kérdést.
Ha mindegy, hogy melyik ország, akkor Mexikóban Yucatan állam Progreso városa, vagy valamelyik másik tengerparti város.
Vagy Peru bármelyik tengerparti városa. Ezek mind túrista városok, programokkal, nyüzsgéssel, a helyiek kinyalják a segged a pénzedért, a maffia pedig biztonságossá teszi a turista-környéket (nem fogják levágni az aranytojást tojó tyukot....)
Nincsenek migránsok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Miafasz
Egész évben meleg csak a trópusi övben van (meg a sivatagban) szóval valamilyen távolkeleti ország kell neked szerintem
Indonézia, Fülöp szigetek, Vietnám pl
De amúgy ha odamesz akkor te leszel a migráns csak úgy szólok. Na mindegy
Amúgy meg várost kérdezel amit nem hiszem hogy így lehet mondani. A nagyvárosok kilőve a feltételek miatt a kisvárosokat meg nem hiszem hogy sokan ismerik Magyarországon
Bocsánat, kimaradt egy szó, így valóban elég hülyén hangzik ez a feltétel:D robbantgató migránsokra gondoltam.
Az egyáltalán nem zavar, ha vannak ott bevándorlók, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!