Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Létezik ilyen város?

Létezik ilyen város?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresek, ahol egész évben meleg van, tengerparti, olyasmi mint Los Angeles vagy New York(tetszik, hogy modern, van egy kis nyüzsgés, sok a szórakozási lehetőség stb.) viszont több a zöld terület, modernek az épületek és a házak, és biztonságos a környék, tehát nincsenek migránsok, gyilkosságok és gyakori rablások. Létezik ilyen hely?

Bocsi, nem ez a megfelelő kategória, mivel inkább ott élés szempontjából keresek ilyen helyet, csak nem tudom, hogy hova írhatnám a kérdést.

2021. aug. 3. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindegy, hogy melyik ország, akkor Mexikóban Yucatan állam Progreso városa, vagy valamelyik másik tengerparti város.

Vagy Peru bármelyik tengerparti városa. Ezek mind túrista városok, programokkal, nyüzsgéssel, a helyiek kinyalják a segged a pénzedért, a maffia pedig biztonságossá teszi a turista-környéket (nem fogják levágni az aranytojást tojó tyukot....)

2021. aug. 3. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
New York nem meleg, csak nyaron.
2021. aug. 3. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Szingapúr
2021. aug. 3. 23:25
 4/12 Akitakarsz válasza:
19%

Nincsenek migránsok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Miafasz

Egész évben meleg csak a trópusi övben van (meg a sivatagban) szóval valamilyen távolkeleti ország kell neked szerintem

2021. aug. 4. 00:33
 5/12 Akitakarsz válasza:

Indonézia, Fülöp szigetek, Vietnám pl

De amúgy ha odamesz akkor te leszel a migráns csak úgy szólok. Na mindegy

Amúgy meg várost kérdezel amit nem hiszem hogy így lehet mondani. A nagyvárosok kilőve a feltételek miatt a kisvárosokat meg nem hiszem hogy sokan ismerik Magyarországon

2021. aug. 4. 00:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat, kimaradt egy szó, így valóban elég hülyén hangzik ez a feltétel:D robbantgató migránsokra gondoltam.

Az egyáltalán nem zavar, ha vannak ott bevándorlók, sőt...

2021. aug. 4. 01:00
 7/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm az eddigi válaszokat! Ha tudtok még ilyen helyeket ne tartsátok magatokban:)
2021. aug. 4. 01:01
 8/12 anonim válasza:
49%
Nekem is szingapúr jutott az eszembe. Nagyon fejlett, modern. Biztonságos, mert elég komolyan veszik ott a törvényeket (kb lecsuknak ha szemetelsz) nezz utana, lehet kicsit diktatorikusnak tunik, de elvileg a jo iranyba, olvastam, hogy a helyiek a nagyfőnököt úgy is nevezik, hogy a jó diktátor. Amúgy meg nagyon szép hely.
2021. aug. 4. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
New yorkban nagyon nincs meleg egész évben,tél kicsit rosszabb is mint nálunk, azt húzd ki a listáról.
2021. aug. 4. 06:10
 10/12 A kérdező kommentje:
New York-ot és Los Angeles-t nem a hőmérséklet miatt írtam, azokban a városokban a nyüzsgés és a modernség tetszik. Ha a kettő közül valamelyik egész évben meleg lenne és több lenne a zöld terület, akkor nem keresgélnék tovább:)
2021. aug. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!