Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Létezik egyáltalán ilyen...

Létezik egyáltalán ilyen Kanadai kis város?

Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki olyan Kanadai kisvárosokat írni amihez közel van egy tó és/vagy erdő? (Egyáltalán létezik ilyen? ) Ha igen légyszíves bárki aki tud írjon ilyet! Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 4. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 5. 01:58
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsanat, az elobbi link nem tudom, miert nem mukodik.

Kanada tele van erdokkel, tavakkal, es kisvarosokkal. Bongeszd a terkepet!

2018. ápr. 5. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Niagara on the Lake :)

Egyszeruen imadtam a kisvarosi jelleget es hogy ezt meg is tudta orizni a rengeteg turista ellenere. Elkepeszto a tisztasag, az emberek nagyon kedvesek, az arak elfogadhatok. Rengeteg a mokus es a mosomedve(ejjel) a varosban es teljesen hetkoznapian "setalgatnak" az emberek kozott, szamomra hihetetlen hogy az allatok mennyire alkalmazkodtak az emberekhez :) Soha nem ereztem magam nagyobb biztonsagban es nyugalomban a vilagon.

2018. ápr. 5. 04:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. ápr. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!