Tisza partján létezik ilyen kisváros (tehát nem megyeszékhely), vagy csak a képzeletem szülte?
Figyelt kérdés
A központ olyan, mint a budaörsi lakótelep; 10 és 4 emeletes házak, egymástól kellemes távolságra, rendezett parkok, esetleg az épületek szigeteltek. A lakótelep mellett közvetlen a Tisza folyik. (vagy egy hasonló adottságù folyó) Ha létezik, hol van? :)#város #kisváros #Hajdú-Bihar megye #Alföld #Tisza #Csongrád #kőrös #Jász-Nagykun-Szolnok megye #járásszékhely #Borsod-Abaúj-Zemplèn
2014. márc. 27. 22:43
1/9 anonim válasza:
Valoban letezik hasonlo telepules.
Eredetileg Tiszaszederkeny, majd Leninvaros es vegul Tiszaujvaros lett a neve 25 evvel ezelott.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Valami megérzés, hogy ott érezném otthonosan magam...
:)
2014. márc. 27. 23:51
3/9 anonim válasza:
Miért? De most, hogy így mondod...
4/9 A kérdező kommentje:
Elképzeltem a fejemben :)
Cirka 18 évem alatt most költözöm az 5-ik helyre. Sehol sem volt otthonos. Érettségi után szeretném megtalálni azt a helyet, ahol jól érzem magam :)
2014. márc. 28. 11:11
6/9 A kérdező kommentje:
Miért? :)
2014. ápr. 16. 22:37
7/9 anonim válasza:
Én Tiszaújvárosnál az erőmű lakótelepet ajánlanám.Na az tényleg olyan amit leírtál :)
8/9 anonim válasza:
Na, voltál-e már ott? Szerintem jópofa hely, egyáltalán nem rossz.
9/9 A kérdező kommentje:
Még nem, de szeretnék már elmenni :)
2016. márc. 15. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!