Létezik ilyen város?
Olyan helyet keresek, ahol egész évben meleg van, tengerparti, olyasmi mint Los Angeles vagy New York(tetszik, hogy modern, van egy kis nyüzsgés, sok a szórakozási lehetőség stb.) viszont több a zöld terület, modernek az épületek és a házak, és biztonságos a környék, tehát nincsenek migránsok, gyilkosságok és gyakori rablások. Létezik ilyen hely?
Bocsi, nem ez a megfelelő kategória, mivel inkább ott élés szempontjából keresek ilyen helyet, csak nem tudom, hogy hova írhatnám a kérdést.
Los Angeles egesz evben meleg, telen is 20 fok korul van nappal. Viszont az egyre kevesebb eso miatt lassan mar a farmerek sem locsolhatjak a megmuvelt teruleteiket, szoval zold terulet egyre kevesebb van.
A "nem keresgelnek tovabb"-ra csak annyi a valaszom, hogy Los Angeles meglehetosen draga, 2000 dollar alatt nehezen kapsz berelheto lakast, egy garzonlakasnak megfelelo studio is 1800. Az egyeb koltsegekrol ne is beszeljunk.
A zoldkartya-kerdest mar fel sem teszem.
Én imádom Barcelonát (és több ismerősöm is, akik közül páran ott is laknak). tengerparton fekszik, van szép tengerpartja, ahova metróval ki tudsz menni. Megadja a nagyvárosi nyüzsgést, vannak modern és nagyon szép régi épületei is. Ugyanakkor sok a városban a park, vannak körülötte hegyek nagyon szép tengeri kilátással. Ha kisebb népességű helyekre vágysz, kevés utazással sok környező kisebb város megközelíthető vonattal, vagy akár autóval is, vannak nagyon szép tengerparti szerpentines részek a hegyoldalakban.
Bevándorló rengeteg van, szinte az összes sarki boltot és mobil boltot arabok működtetik, robbantgatni meg még a spanyoloktól elszakadni akaró katalánok is hajlamosak voltak egy időben, de nekem komoly gondjaim sosem voltak ott a közbiztonsággal. Ez persze erősen szubjektív kérdés. Mindenki máshogyan éli meg, hogy melyik környék mennyire biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!