Még soha nem ültem repülőn, és nagyon félek, hogy baj lesz. Mit tegyek?
Lehet, hogy lesz alkalmam kiutazni Angliába, de repülővel mennénk.
18/l
En is mindig felek, kulfoldon elek. Hat, annyit tudsz tenni, hogy arra gondolsz mennyi ember repul naponta, percenkent, es ok sem felnek (mar aki).
Aztan mehetsz Angliaba busszal is, 1 napos ut, en is utazatam mar, kibirtam, tueltem, de nem volt a legkellemesebb.
Repulni se igazan szeretek, epp a felelem miatt.
De, gondolj arra, hogy repulsz, vagy maradsz. Ennyi. Dontsd el.
egy ismerősöm azt mondta nekem, hogy vigyek magammal egy bombát, mert annak az esélye, hogy egy gépen kettő is van, rendkívül alacsony.
bár lehet nem gondolta komolyan :)
A bombás dolgot tesóm is mondta mikor először ültünk repcsire ( családi nyaralás). Azt már mondtam ,h előző este a National Geographicon Légikatasztrófákról szóló dokumentumfilmet nézett. Aztán mikor utaztunk a reptérre megemlítettme, h a netne azt olvastam a repülés a legbiztonságosabb közlekedési módszer és sokkal több esély van arra, h a reptérre vezető úton ér baleset. Ekkor már kezdtek az útitársak csúnyán nézni ( kisbusszal mentünk Békéscsabáról Ferihegyre) később meg tesóm előállt azzal, h bombát kellett volna hoznunk, mert annak kicsi az esélye, h vki bombát visz fel a gépre, de arra, h két bomba is legyen majdnem 0, tehát nekünk kéne vinni egyet. :)
Egyébként meg még egy repülő sem maradt fent. Hajók vannak a tengerben, de repülők nincsenek az égen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!