Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Még soha nem ültem repülőn,...

Még soha nem ültem repülőn, és nagyon félek, hogy baj lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy lesz alkalmam kiutazni Angliába, de repülővel mennénk.

18/l

2008. dec. 10. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

En is mindig felek, kulfoldon elek. Hat, annyit tudsz tenni, hogy arra gondolsz mennyi ember repul naponta, percenkent, es ok sem felnek (mar aki).

Aztan mehetsz Angliaba busszal is, 1 napos ut, en is utazatam mar, kibirtam, tueltem, de nem volt a legkellemesebb.

Repulni se igazan szeretek, epp a felelem miatt.

De, gondolj arra, hogy repulsz, vagy maradsz. Ennyi. Dontsd el.

2008. dec. 11. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

egy ismerősöm azt mondta nekem, hogy vigyek magammal egy bombát, mert annak az esélye, hogy egy gépen kettő is van, rendkívül alacsony.

bár lehet nem gondolta komolyan :)

2008. dec. 11. 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen, havonta 4-5 alkalommal utazok repülővel. A világ legunalmasabb dolga. A jegyedet ne a szárny fölé kérd és ha lehet, ne az ablak mellett, hanem a folyosó mellett ülj. Az ablakon kinézve úgysem látsz semmit, csak a felhőket. Fel-és leszálláskor rágózz, hogy elkerüld a fül bedugulását. Vigyél magaddal papucsot, hogy a cipődet le tudd venni. És próbálj meg aludni. A kaját lehetőleg ne edd meg, mert borzalmas. Ne kérjél kávét és szénsavasat. Jó utazást! Nem lesz semmi baj.
2008. dec. 11. 14:43
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :)
2008. dec. 11. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:

A bombás dolgot tesóm is mondta mikor először ültünk repcsire ( családi nyaralás). Azt már mondtam ,h előző este a National Geographicon Légikatasztrófákról szóló dokumentumfilmet nézett. Aztán mikor utaztunk a reptérre megemlítettme, h a netne azt olvastam a repülés a legbiztonságosabb közlekedési módszer és sokkal több esély van arra, h a reptérre vezető úton ér baleset. Ekkor már kezdtek az útitársak csúnyán nézni ( kisbusszal mentünk Békéscsabáról Ferihegyre) később meg tesóm előállt azzal, h bombát kellett volna hoznunk, mert annak kicsi az esélye, h vki bombát visz fel a gépre, de arra, h két bomba is legyen majdnem 0, tehát nekünk kéne vinni egyet. :)

Egyébként meg még egy repülő sem maradt fent. Hajók vannak a tengerben, de repülők nincsenek az égen.

2008. dec. 11. 22:24
 16/20 anonim válasza:
Én nyáron repültem először és pont Londonba. Nagyon féltem. Főleg azért mert onnan tovább Párizsba onnan meg Johannesburg, és ez vissza. Vagyis 6x repültem és látod még élek:D Hidd el semmi baj nem lesz, nagyon fog tetszeni, nézzél ki az ablakon és csodáld a tájat. Életem egyik legjobb élménye volt a repülés.
2008. dec. 13. 11:41
 17/20 anonim válasza:
Sokan írják hogy félnek. Akkor a stewardess, a pilóta aki minden nap repül az nem fél ? Csak annyira mint a buszsoför aki ha ütközik egy kamionnal akkor biztos helye lesz a temetöben. Az sem igaz hogy minden bajbajutott repülöben meghalnak az utasok, viszont számtalan vonatbaleset volt ahol az utasok túlnyomó többsége meghalt. Egyébként nincs annál lenyügözöbb látvány amikor a borús, esös reptérröl felemelkedik a repcsi a felhök felett. NE HAGYD KI, mert örökre bánnád !!!!
2008. dec. 15. 08:50
 18/20 anonim válasza:
Egyetertek az elozo valaszoloval,ne hagy ki,mert megbannad kesobb!!
2008. dec. 16. 17:39
 19/20 anonim válasza:
gumicukrot rágcsálj fel- és leszállásnál, amúgy ölben a zacskó, nagy baj nem lehet :-)
2009. dec. 14. 19:08
 20/20 anonim válasza:
Na milyen volt végül?
2021. szept. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!