20 éves vagyok, még soha nem ültem repülőn, idén nyáron viszont valószínűleg fogok. (Olaszországba mennék) A gond az, hogy egyedül. Ti mernétek? Persze a reptérre kísérnek és kijönnek elém. Szerintetek lehet ebből valami gond?
Szerintem nem lesz belőle probléma.20 évesen már majdnem felnőttnek kell lenned,valamennyire biztos felelősségteljes vagy.Természetes,hogy félsz a repüléstől,mert idegen még számodra.Vigasz,hogy a stewardess-ek nagyon segitőkészek.Olaszország meg nincs is nagyon messze.
Ne izgulj,minden rendben lesz,inkább élvezd az utazást!
Jó utat!
én mikor először ültem repülőn azon röhögtem 4 órán át, hogy le fog szakadni a szárny XD
a többiek hogy fostak körülöttem
amúgy meg nem lehet semmi gond... figyelni kell ferihegyen a monitorokat, hogy melyik kapun kell átmenni, de ha rosszon akarsz, úgyis átküldenek
ha meg már bent vagy a váróban, akkor már csak addig foglald el magad, amíg nem indul a gép
fényképezőt vigyél, mert nagyon szép Budapest felülről(Ha éjszaka mész, még jobb)
Maga a repülő számomra egy bazi nagy csalódás volt. Tudod, hogy néz ki belülről? MINT EGY BUSZ! Annyi különbséggel, hogy adnak kaját, ha olyannal repülsz. Szóval pontosan úgy utazol, mintha elutaznál a szomszéd városba a volánnal.
A beszállás érdekes elsőre. Ha nem tudod, mit csinálj, kérdezd meg bátran az embereket. De adja magát a dolog.
Egyébként valóban hülyebiztos a rendszer, mindent el fognak mondani. Nem árt, ha kicsit beszélsz angolul, mert nem mindig vannak magyarul értő légiutaskísérők.
Különben igen, mondják, hogy mikor kapcsold az övet, és az utazás elején elmondják a fontos tudnivalókat. Ha könnyen hánysz, ajánlom előtte a Daedalont, én kb csak azzal tudok repülni. Igaz, buszozni is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!