Repülőre fellehet vinni az alábiakat? És ha igen mijen "csomagolásban"? Ültem már repülőn, de monst költözök.
Ezeket vinném:
-82cm-es LCD TV
-X-box 360
-Egy bolondgese
-Könyvek
-Emléktárgyak (kupák,érmek,meg apró emléktárgyak,amiket utazásaim során gyűjtöttem.)
-Társasjátékok a gyerekeknek
Lécci írjátok meg,hogy melyiket lehet,és melyiket nem lehet felvinni,illetve,hogy mibe tegyem őket,és hogy melyiket nem kötelező letteni a csomagtérbe.
előre is köszönöm
A tévé csak feladottként mehet. Jól csomagold be és különleges csomagként add fel (jó sokba fog kerülni). A bolognese az mehet elvileg az utastérben, mert nem nagytestű, de ez nagyban függ, hogy melyik légitársasággal és hova mész. Van olyan légitársaság, amelyik abszolút nem vállalja a fuvarozását.
Az emléktárgyak szintúgy feladott poggyász legyen, nem hiszem, hogy kéziben elférne.
A kutya miatt jobb ha előre érdeklődsz, mert attól is függ hova mész. Angliába pl.: kötelező vérvizsgálatot kell előtte 6 hónappal csináltatni. A többit lehet csak nagyon sokba fog kerülni, ha túlhalad a megadott kg-on.
De ha kutyával kapcsolatban megtudsz valamit én is szívesen informálódnék, mert mi is költöznénk és vinnénk, csak ige bonyolult.
Amúgy az Állatorvosi Kamara honlapján van egy-két hasznos info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!