Inzulint felvihetek a repülőgépre megfelelő csomagolásban?
Cukorbeteg vagyok, és két hétre megyünk Görögországba. Az adagom erre az időre kb 600 ml. mindenképpen fel kell vinnem az utastérbe, mert a csomagtérben megfagyna. mibe kell csomagolni, hogy felengedjék?
köszi a válaszokat!
Én azt javaslom, ne itt várd a válaszokat, mert ki tudja, mennyire jól tájékozott akár az is, aki azt állítja, hogy ő mondja a tutit.
Inkább hívd fel a légitársaságot, amelyikkel repülsz, ők biztosan megfelelő információval szolgálnak.
ezt a MALÉV oldalán találtam:
Milyen szabályok vonatkoznak az inzulin szállítására?
Kézipoggyászként is szállítható inzulin-fecskendő. Ehhez az szükséges, hogy rendelkezzen az adott járatra kiadott legfeljebb 3 napos orvosi igazolással és a márkanév megjelölésével.
ezt meg a BP.Airport Zrt. oldalán:
Inzulint és tűket hordok magamnál, ezeket felvihetem a gépre?
Az inzulin és a tűk felvihetők az utas nevére kiállított orvosi recept vagy gyógyszerészi igazolás bemutatása mellett.
Köszi mindenkinek!
a ferihegyi reptérnek írtam már. azt válaszolták, h kell orvosi igazolás. de ezt meg tudom oldani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!