Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tennének a helyemben?

Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kíváncsi vagyok ki, mit tenne az én helyemben.

21 éves lány vagyok és utazni szeretnék, több helyre elszeretnek menni (anyagiakkal nincs gond). De az a helyzet hogy nincs barátom, es a barátnőimnek nincs annyi megtakaritasuk hogy eltudjanak jönni velem kirándulni... Tik mit tennétek? Elmennetek egyedül is? Belevagnatok egyedül?

2021. aug. 20. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy jobb-e egyedül utazni, mint nem utazni? Nyilván, menjél. Senkihez nem kell alkalmazkodni, azt nézel meg és csinálsz, amit csak szeretnél. Én volt, hogy barátnő mellett és olyan barátokkal, akik megengedhették volna maguknak is egyedül utaztam ide-oda.

Ha valami társaságra mégis igényed van, menj olyan hostelbe, ahol lehet privát szobákat kivenni. Hotelekben és Airbnb-kben azért jobban el vagy szigetelve.

2021. aug. 20. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én belevágnék
2021. aug. 20. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Akikkel en talalkozom kulonbozo orszagokban annak minimum a fele egyedul utazik es azok nagyon nagyon nagy tobbsege lany. Szoval egyaltalan nem gond ha egyedul utazol. Ismerek olyat aki Pakisztanba utazik egyedul lanykent es semmi gondja.
2021. aug. 21. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!