Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tennének a helyemben?

Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés
Kaptam egy gyönyörű kabátot anyától névnapomra (alig engedhettük meg magunknak,ezért nagyon hálás vagyok) nagyon tetszik nekem, viszont ugyanilyen van az egyik osztálytársamnak, aki mindig csúfol és kiközösít a többi osztálytársammal (rám vannak szállva,de mindegy is :( )... Ha véget ér a téli szünet, a suliban szeretném hordani ezt a kabátot, de nem tudom merjem e, mert tuti azt fogják mondani, azért van ilyen kabátom, mert annak a lánynak is. Ha kitűzőket tennék rá jobb lenne?
2020. dec. 21. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hordd nyugodtan és ne tegyél rá semmit! Ha csúfolnak, akkor hagyd figyelmen kívül, bármilyen nehéz is, vagy szólj vissza nyugodtan. Olyan rendes gyereknek tűnsz az írásod alapján, sajnálom, hogy ilyenek az osztálytársaid.
2020. dec. 21. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is sajnálom hogy ilyenek az osztálytársaid. :(

Szerintem ne tegyél rá semmit, vedd fel nyugodtan. Őszintén az ilyen emberek ha piszkálni akarnak, úgyis találnak rajtad valamit, nem ezen fog múlni. :/

2020. dec. 22. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Sajnalom, hogy ilyen autista osztalytarsaid vannak. Ahogy elottem irtak ne tegyel semmit ra...de tenyleg...miert baj az,hogy neked is ugyan olyan kabatod van...szerintem viseld nyugodtan x_#...ha meg valamelyik piszkal orba-szajba kell rugni, kis csaj...ne hagyd magad ;)...ha meg gond van a suliba akkor kell szolni anyanak ;). Hidd el tudom mirol beszelek..ismerem ezt az erzest...

DE!...a lenyeg..viseld azt a kabatot...<3

2020. dec. 22. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
#3-as vagyok...fu...tele vagyok hibakkal...OMG ezzzeerrrr bocsi xD
2020. dec. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!