Ha Isztambulba utazok valóban érdemes betartani az ott lévő öltözködési kultúrát?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy érdemes betartani az ottani kultúrát. Azt írták, hogy nem muszáj beöltözni teljesen muszlim nőnek, de az lenne a jó, ha hosszabb muszlim jellegű ruhát vennénk fel, fejfedővel. Aki volt már itt írna róla véleményt, hogy ez mennyire fontos? Tudtok neked erről valami információt mondani?2021. aug. 16. 13:49
11/13 anonim válasza:
10
A nagy bazárban a nejemért felajánlottak 100 kecskét.
(Ma már bánom, mert jó üzlet lett volna.) :-)
12/13 A kérdező kommentje:
Haha 11-es ez hatalmas. Most jót nevettem.😆 Egyébként erről én is hallottam, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.
2021. aug. 17. 18:24
13/13 anonim válasza:
Kecskét?
Az semmi!
A szőke barátnőmért már tevéket is ajánlottak, a szőke haja miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!