Gáz egyedül nyaralni?
Egyáltalán nem. Sőt, néha jó.
Én szeretem.
:\ Hová mentél egyedül nyaralni, ha publikus?
Nem tudom, de én már úgy vagyok vele, hogy jobb egyedül elmenni valahová, mint egyedül otthon ülni :D
Azon gondolkozok, hogy most így nyáron kipróbálnám ezt, úgymond gyakorolnék a nagy utazás előtt :D
Nem gáz, de nem kell bedőlni az ilyen kérdésekre ömlő hiperpozitív válaszoknak se, amik azt sugallják, hogy ugyanolyan élvezetes vagy jobb is, mint társasággal.
Nyilván akadhat olyan lelkiállapot vagy élethelyzet, ahol kifejezetten jól esik egyedül lenni és úgy élményeket szerezni, de az esetek 90%-ban ez nem így van. Én utaztam már egyedül meg fogok is még, ha úgy hozza az élet, de mindig hiányoltam, hogy nincs kivel megélni az élményeket.
Szerintem a két véglet működik jól az egyedül utazáshoz: vagy max. 3-4 napos kiruccanásokra jó, vagy pedig igazán hosszú (több hónapos) utakra. A leggyakoribb 1-2-3 hetes utaknál annyira nem buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!