Szerintetek ciki ha egy 22 éves lány egyedül megy egy hétre nyaralni?
Nem gáz, talán még jobban is fogod érezni magad, habár én is azt tudom mondani, hogy ősszel én sem a tengert választanám.
De, ha akarod én is mehetek veled. 😄
Szia, nem ciki. Sőt tengerpartra is mehetsz: a török, krétai, rodoszi, ciprusi, izraeli, egyiptomi, tunéziai partok mentén a tenger ősszel is lazán alkalmas fürdésre.
Szuper last minute utak vannak (mind busszal, mind repülővel), de sok utazási iroda a charteres útjait nem engedi egy fő részére lefoglalni, pedig tavaly is csúcs utak voltak még októberre is. Az őszi szünetre próbáltunk volna utolsó percben foglalni, de totál le volt rabolva a kínálat, és (fél)napról (fél)napra intenzíven fogytak az ajánlataik. Ha engedték is, csak felár ellenében lehetett lefoglalni (a szállásnál egyágyas felár).
2 éve szerettem volna befizetni egy last minute útra egy nagy utazásszervezőnél, és mivel már csak 4 hely volt, egy főre nem engedték lefoglalni, mondván a másik egy helyet nem biztos, h. így el tudják adni.
Aztán a neten ezt ajánlották, ahol találtam útitársat:
[link] - ennél sokan félreértik az ember hirdetését, és hiába diszkréten foglalmazol, nem kizárt, h. arról érdeklődnek, h. mennyire vagy bevállalós és szexajánlatokat kapsz...
Azóta már ezt is ismerem:
[link] - ez normális csoport - szerintem.
Sok sikert az útitárs-kereséshez v. az egyedüli úthoz.
P.S.: utazási irodáknál van olyan, h. társítás. Ha jelentkezéskor mondod, h. te 18-30-as korosztályból szeretnél lenni, és van jelentkező, aki ebbe tartozik, akkor - ha szimpatikusok vagytok egymásnak -, egy szobába tesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!