Egyedül ciki elmenni 1 vagy 2 napra wellnesezni?
Édes Istenem! Persze, éld úgy az életed, hogy mindig a mások véleménye érdekel, aztán pedig dilizz be, hiszen mindenkinek úgysem lehet megfelelni.
Én nő vagyok, de soha nem merült fel bennem, hogy ne mehetnék egyedül utazni, étterembe, moziba vagy akárhova. Ki nem szarja le, más mit gondol?
1. Szvsz senkit nem fog érdekelni, hogy egyedül vagy-e, még csak fel se tűnik senkinek.
2. Semmi se ciki, amit TE nem érzel annak.
3. Tanuld meg magasról lesz.rni mások véleményét. Soha nem tudsz mindenkinek megfelelni, de nem is kell! Ha jólesik, menj el, érezd jól magad, pihenj, olvass el egy jó könyvet és ne érdekeljen, ki néz meg vagy ki mit szól hozzá.
Jó szórakozást és boldog szülinapot :)
emlékszem, régen én is mindig azon aggódtam, hogy mit szólnak mások
aztán rájöttem, hogy az emberek le se sz.arnak
Dehogy ciki! Meg kit érdekel!
Lehetsz üzleti/tanulmányi úton is amúgy.
Meg ki tudja a végén még megismerkedsz vkivel :-)
Nem ciki egyáltalán. Én voltam már így egyedül 3 napra Nyíregyháza-Sóstón wellnesezni és nagyon jól éreztem magam. Vigyél jó könyveket, keresztrejtvényt, laptopot, mindent, ami érdekes lehet..
Pihenj sokat, lazulj! Senki nem fogja megkérdezni, hogy miért vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!