Indultatok már egyedül nyaralni?
Utazási irodával voltam többször egyedül. Az nem gond, az utasok jelentős része egyedül jelentkezik, pláne ha kicsit kalandosabb a program. Sajnos nagyon sok a nő, a férfiak nem tudom, mit csinálnak :-(
Szerintem teljesen egyedül, egyénileg nem jó utazni, de sok egyedül utazóval találkoztam. A fiatal japánok pl. szinte mindig egyedül utaznak. Örülnek, ha kiszakadnak abból a tömegből, a kötöttségekből, fegyelmezettségből...
Igen. Egyszer kaptam karácsonyi ajándékként egy nyaralást, de az adott időpontban senki nem ért rá, így egyedül mentem. Illetve nem nyaralás, de ilyen egy napos / fél napos városnézéseket már számtalanszor csináltam egyedül.
Szerintem attól is függ, hogy hova mész. Egy várost meg lehet egyedül nézni. Hegyekben lehet egyedül túrázni. De mondjuk tengernél / Balatonnál nem töltenék el egy napnál többet egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!