Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az életfel...

Mit gondoltok erről az életfelfogásról ?

Figyelt kérdés
A latin népeknél jellemző ez a xarok bele mindenbe ráér az még dolog. Nem stresszelnek rá a dolgokra és valahogyan mégis olyan nyugodt az életük. Nem gazdagok és tudom sok a munkanélküli meg nem gazdagok de valahogy mégis megvannak. De mondjuk a német vagy japán mentalitás az számukra teljesen idegen.
2021. ápr. 30. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Itthon ha hajléktalan vagy, halálrafagysz és kőkemény az életed.

Ott meg felversz egy sátrat, leversz néhány gyümölcsöt, kifogsz egy-két halat és éled világod (kis túlzással).

2021. ápr. 30. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Baromira nem emiatt, amit egyes ir.
2021. ápr. 30. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Dolgoztál már együtt latin népekkel, mert én igen. Tényleg annyira sz*nak bele mindenbe, hogy te cisnálsz mindent, míg ők lazsálnak, és mégis ugyanannyit kerestek.
2021. máj. 1. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok oda érte. Nekem Svájc, Angolszász országok, Japán a mintaországok a legtöbb téren, és ez pont olyan dolog.
2021. máj. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!