Miért ilyen a felfogásom?
Figyelt kérdés
Lesz*rok mindent ha elkések a munkából nem tud érdekelni, ha elköltöm az utolsó pénzem az sem érdekel, nem érdekel mi lesz holnap, nem tud érdekelni ha valamit nem jól csinálok, mindent csak nagyjából csinálok meg, és így eltaszítom magam mellől az embereket. Nem akarok ilyen lenni.2021. ápr. 27. 23:33
2/8 A kérdező kommentje:
Meg ha valaki valamit mond segítő szándékkal akkor nagyon rosszul veszem és megsértődök
2021. ápr. 27. 23:42
4/8 anonim válasza:
En meg pont az ellenkezejo generalizalt szorongas panikbetegseg fobia minden szarn idegeskedek agyverzest fogok kapni vagy felaksztom majd magam kb ezt tudom elkepzelni te legalabb nem stresszeled magad feleslegesen szarsz a vilagra en helyet cserelnek veled
5/8 A kérdező kommentje:
4-es én is pánik beteg vagyok és pszichiátrián is voltam ez miatt meg depresszió miatt is. Nagy 💩 le 💩ják az embert ezért úgy döntöttem én is le 💩ok mindenkit ha senki nem tud segíteni. Ott bent is öngyilkos akartam lenni de aztán valami megváltozott bennem ott és akkor. Megfovadtam ha mindenki le 💩 és nem tud senki segíteni akkor én is le 💩mindent és mindenkit és csak magamra számíthatok.
2021. ápr. 28. 00:34
6/8 anonim válasza:
Az igen egyből szar választ adtam te meg teleszarozod a válaszaidat? :D
amúgy ezt nem kell cenzúrázni mert ez valahogy "nem akad fenn a trágárság mérőn" :D...
7/8 A kérdező kommentje:
Végülis ez a felfogás valamilyen szinten segített mert nem érdekelt a pánik, le 💩 om ha rosszul leszek majd el múlik 🤷🏼♀️. De tudom hogy ez a felfogás sem jó
2021. ápr. 28. 00:37
8/8 anonim válasza:
Úgy tűnik mégse szarsz le mindent, ezt a dolgodat legalábbis nem. Szeretnél változtatni mert te is tudod hogy nem jo. Szóval nem szarod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!