Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Indiában tényleg olyan sok...

Indiában tényleg olyan sok ember van az utcákon, mint ahogy a híradásokban mutatják?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy épp csak egy forgalmas közlekedési csomópontot mutatnak netán a tv-ben, csúcsidőben, vagy kb. mindig emberek tömkelege van az utcákon? Ennyire túlszaporodtak valóban, vagy pedig csak épp mindig azokat a képsorokat választják ki a híradásokban, mikor emberek tömege özönlik az utcákon?
2021. ápr. 21. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Remek kérdést tettél föl, ami engem is régóta foglalkoztat. Aztán jártam Indiában, és a nagyvárosokban tényleg sokan voltak. Szembe jött velem egymillió ember. De komolyan.

Hazafele megint szembe jött egymillió. Azzal nyugtattam magamat, hogy ezek ugyanazok.

Egyébként viccet félretéve el tudod te képzelni azt a nagyságrendet, hogy évente tizensokezer kilométer autopálya épül ott? Egy olyan kelet-európai putriországból nézve, ahol évente 20 km épül?

Na kb ezek a nagyságrendek.

2021. ápr. 22. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:

9-nek.

Én azt írtam okoska, hogy " Szerencsére akkor nem volt égetés. " Vagyis amikor mi voltunk ott egy partszakasznál OTT nem volt égetés. Nyilván volt máshol, de mi nem láttuk ami nem baj. Legközelebb ne a szavaimat forgasd ki, hanem próbáld értelmezni ha egyáltalán megy neked az.

2021. ápr. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!