Indiában tényleg olyan sok ember van az utcákon, mint ahogy a híradásokban mutatják?
Remek kérdést tettél föl, ami engem is régóta foglalkoztat. Aztán jártam Indiában, és a nagyvárosokban tényleg sokan voltak. Szembe jött velem egymillió ember. De komolyan.
Hazafele megint szembe jött egymillió. Azzal nyugtattam magamat, hogy ezek ugyanazok.
Egyébként viccet félretéve el tudod te képzelni azt a nagyságrendet, hogy évente tizensokezer kilométer autopálya épül ott? Egy olyan kelet-európai putriországból nézve, ahol évente 20 km épül?
Na kb ezek a nagyságrendek.
9-nek.
Én azt írtam okoska, hogy " Szerencsére akkor nem volt égetés. " Vagyis amikor mi voltunk ott egy partszakasznál OTT nem volt égetés. Nyilván volt máshol, de mi nem láttuk ami nem baj. Legközelebb ne a szavaimat forgasd ki, hanem próbáld értelmezni ha egyáltalán megy neked az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!