Mennyit kéne dolgozni és félre rakni,hogy ezt meg tudja tenni az ember?
Azt a lakoautot, amit ok hasznalnak, fillerekert megveheted. Kb 10 eves, vagy megtobb, igy ranezesre.
A kulturaltabb kempingekbe be sem engedik a 7 evnel idosebbeket (ami azert baj, mert valahol le kell engedned a szennyvizet es fel kell toltened a tiszta-viz-tartalyodat.
Az ut Europa korul pedig nem annyira sok, mert a kajat olcson meg tudod oldani (kiskonyha a kocsiban), szallast csak akkor fizetsz, ha beallsz az adott orszag-varos torvenyei miatt a kempingbe. Ami allando koltseg, de varialhato, az autopalya dij es az uzemanyag koltseg.
Ha van par milliod, es nem Svajcban akarod tolteni a legtobb idot, akkor bejarhatod vele a fel vilagot. Nagyobb koltseg, ha masik kontinensre akarsz vele menni, akkor kb a vetelarnak megfelelo osszeget fizeted a behajozasert es a tobbi adminisztracios koltseg miatt. Pl. ha ezzel a lakokocsival akarsz mondjuk Japanban vagy Ausztraliaban maszkalni, az azert eleg sokba faj.
De egy teljes Europa korut 2 embernek mondjuk hat honap kenyelmesen kijon ket milkabol szerintem.
ha elmesz kulfoldre dolgozni, hamarabb osszejon ra az osszeg :)
Rengeteg ilyen világjáró van, biciklivel, motorral, gyalogosan, stb. stb. Időnként megállnak pár hónapra, és ott alkalmi munkát is végeznek...
Kérdező, besült a vitorlásos kérdésed, most újabb verzióval rukkoltál elő? :-D
1/
Azt hiszem 22 éves a lakóautó amivel mennek,legalábbis ezt mondták.
2/
Azt nem tudom kinek mi sült be de nekem ez az első ilyen kérdésem.Egyébként jó ezeknek az embereknek,hogy ilyen bátrak bárcsak én is az lennék.
4/
Te akkor előbb vagy én meg el sem mernék sehova sem így vagy úgy indulni pláne egyedül.
Egyedül semmiképpen !Társ, nyelvtudás, bátorság, komplikációmegoldás nélkül nem szabad bevállalni ilyet.
Természetesen nagyon kell az elöre való tájékozódás ! Àrak, élelmiszer, kemping, az ott élö emberek mentalítását elöre kell tudni. A videóban nagyon klasszul beszél ilyenekröl a fiatal pár.
8/
Na nálam csak para van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!