Hova költöznétek, Svájcba vagy vagy valamilyen meleg, tengerparti országba, mondjuk Ausztráliába/Kaliforniába? És miért?
Én legszivesebben Új-Zélandra.
Hogy miért?
Mert távoli, misztikus, zöld, tiszta, hegyvidéki, de Angolszász országként számomra nagyon otthonos.
Svájc is nagyon tetszik, az a másik kedvencem de azért nem annyira mint Új-Zéland.
@7 Igen. Itthon már az is csak édes álom, hogy egyáltalán bármiért összefognának az emberek. Max egy dolog közös bennük, hogy mind birka, ám az összefogás nélkül is megy ‒ bármi mást mindenki egyként tenni már képtelen.
A komment korábbi és vidámabb felére: hallanom már ezelőtt is sikerült arról, hogy a horvátok mentalitása mennyivel jobb mint a magyaroké. Ha a vírusnak nem a politikai, hanem valós oldalát nézzük, létezik az nyáron is, ennek ellenére is mi van, hazánkban mindig úgy táncolnak az emberek ahogy a politika fütyül (nyáron „nincs is vírus”, télen meg be vannak sokan f0sva), HR-ban meg nyáron, annak legturistásabb részében is kedvesek és vendégszeretők a helyiek, örülnek, hogy pont hozzájuk mentél. Benne vagyok HRo-s fb-csoportokban (magyarok persze maguk a csoportok), a legtöbb tagnak a nyaralás és az ország a lényeg, nem a politika, és már többen is írtak az előző mondatomhoz hasonlót. Sajna még a mai napig csak hallottam és nem tapasztaltam élőben, de már egyre jobban várom, hogy mikor fogom. :)
(újra #6 voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!