Ki hányszor repült már (utasként) repülögéppel?
Figyelt kérdés
Hányszor, milyen társaságokkal, milyen gépekkel, hova, stb. Ami eszedbe jut, írd le.2010. aug. 18. 23:35
41/47 anonim válasza:
Csak egyszer. Korfun voltunk nászúton. Remélem még lesz lehetőségem újra repülni, nagyon tetszett!
43/47 anonim válasza:
nagyon parázok a repüléstől, ennek ellenére rengetegszer repültem már, nem is számolom. az első bp-monastir/tunézia volt, az utolsó alicante-velence, a legrövidebb utam birmingham-dublin volt, a legjobb reptér a müncheni, amin 5 órát vártam az alicante-münchen, münchen-bp járatok között. már szinte gyűjtöm a reptereket, ahol jártam, van még milano, bergamo, malaga, barcelona, girona, pisa, sárrét, london-stansted, gatwick, memmingem, valencia, pozsony...
44/47 anonim válasza:
Budapest-Rhodosz (Wizzair)
Bécs-London (EasyJet)
Pozsony-Róma (Wizzair)
45/47 anonim válasza:
Marosvásárhely LRTM - Budapest LHBP, WizzAir, Airbus A320.
Sajna ennyi egyelőre, de remélem lesz még sok repülés! :)
Virtuális égen meg sok 100 óra volt már, de az nem ide tartozik :D
46/47 anonim válasza:
Bp-Róma: Sky Europe
Róma-Bp: Sky Europe
Bp-London: British Airways
London-Bp: British Airways
London-Szingapur-Sydney: Qantas
Sydney-Szingapur-London: British Airways
47/47 anonim válasza:
BUD-LTN WizzAir
BUD-PIK RyanAir
LTN-GLA EasyJet
BUD-CFU Malév
BUD-LHR-JFK American Airlines
és természetesen vissza út is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!