Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki hányszor repült már (utaské...

Ki hányszor repült már (utasként) repülögéppel?

Figyelt kérdés
Hányszor, milyen társaságokkal, milyen gépekkel, hova, stb. Ami eszedbe jut, írd le.
2010. aug. 18. 23:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Budapest-Brüsszel Wizz

Brüsszel-Budapest Wizz

Budapest-Hurghada Travel Service

Hurghada-Budapest Travel Service

Budapest-Brüsszel Wizz

Brüsszel-Budapest Wizz

2010. aug. 20. 15:03
 32/47 anonim ***** válasza:

Milánó-Tokió

Tokió-Milánó

Mindkét alkalommal az Alitaliaval. Szerintem szörnyű a turistaosztályon felszolgált kajájuk.

2010. aug. 21. 00:53
 33/47 anonim ***** válasza:

Budapest-Párizs Wizzair

Budapest-Malmö Wizzair

Budapest-Roma Wizzair

Budapest- Helsinki Malév

Helsinki- Budapest Malév, Finnair

Helsinki-Berlin Air Berlin

Helsinki-Izland Air Iceland

Helsinki-Ponta Delgada Finnair

Helsinki-Amszderdam-Toronto KLM

Helsinki-Párizs-Budapest Air France

Helsinki-Rovaniemi Blue 1

Helsinki-Moszkva-Hong Kong Aeroflot

Budapest-Koppenhága-Helsinki Starling

Oslo-Bergen Norwegian

2010. aug. 22. 12:29
 34/47 anonim válasza:
Én egyszer sem, de úgy vagyok vele, hogy szeretnék is meg nem is. Valahogy félek, mert sokszor hallottam már repülőgép szerencsétlenségről.
2010. aug. 23. 19:10
 35/47 A kérdező kommentje:
Ne félj, ez a legbiztonságosabb közlekedési eszköz, nézz meg egy statisztikát! Percenként több gép száll fel egy átlagos nemzetközi reptéren is, mégsincsenek naponta, hetente, havonta balesetek. Pl.: A Malév-nak komolyabb balesete még a nyolcvanas évek idején, vagy azelött volt utoljára, még mielött Boing-gal repültek volna. És mennyi autó, vagy buszbaleset van naponta, hány ezer halálos áldozattal. A nagygépek nem potyognak sürün, de ha baleset van arról mindenki tud, bezzeg a busz és autóbalesetek számát ha össze kellene írni... Ha megkérdezném, hogy szerinted mi a biztonságosabb: kocsival egyedül elvezetgetsz Angliáig, vagy felszállsz egy gépre és pár óra alatt ott vagy, Te mit válaszolnál?
2010. aug. 23. 19:31
 36/47 A kérdező kommentje:
Boeing (és bocs a vesszöhibákért is, gyorsan írtam)
2010. aug. 23. 19:33
 37/47 A kérdező kommentje:

Az emberek több, mint 60 százaléka háztartási baleset áldozataként veszti életét.

Az autóbalesetek száma is rémisztöen magas.

Aki fél annak ajánlom, hogy ne üljön kocsiba, maradjon otthon, de ne csináljon semmit, ne is fütsön, ne is fözzön, bújjon be a paplan alá, hátha nem csap bele a villám. :D

2010. aug. 23. 19:37
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Budapest- Párizs > 2× odavissza Malévval,1× odavissza Airfrance-szal. Malév jobban bejött, legközelebb is azzal megyek :D
2010. aug. 24. 12:19
 39/47 anonim ***** válasza:

Stuttgart - Budapest (germanwings)

Budapest - Göteborg - Budapest (wizz)

Budapest - Velence - Budapest (wizz)

Szóval, ha oda-vissza, jobbra-balra nézzük, akkor 5-ször :) Csak is jó tapasztalataim vannak :)

2010. aug. 24. 13:13
 40/47 anonim ***** válasza:
Ja és ősszel készülök még egy pár napos wizz-es kiruccanásra, ha minden igaz Stockholmba, vagy valami német területre! :)
2010. aug. 24. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!