Ki hányszor repült már (utasként) repülögéppel?
Budapest-Hania MALÉV (oda és vissza) 1997
Budapest-Iráklio MALÉV (oda és vissza) 1999
én kétszer.
Budapest--Corfu Malévval
Budapest--Mallorca szintén Malévval
ja,és persze oda-vissza :)
15/L
Budapest-Párizs malév
Párizs-Budapest malév
Bécs-Male (Maldív-szigetek:)) Lauda Air
Male-Zürich-Bécs Lauda Air
Bp- Párizs Easy Jet
Bp- Sharm el sheik Egypt air 2x
Bp- Párizs Wizz Air
persze vissza is jöttem mindig, ugyanezekkel
1978 február és 1997 szeptember között kb. 140-szer, azóta, sajnos egyszer sem. Ezalatt a fel- és leszállások számát (1 felszállás és egy leszállás az 1)értem, mert gyakran utaztam olyan járatokon, amelyek egy köztes állomáson leszálltak, de ki sem lehetett szállni, más esetekben ki kellett szállni, de ugyanazzal a géppel repültünk tovább, viszont a fel- és leszállás izgalmait ugyanúgy át kellett élni.
Ez a nagy szám a pályaválasztásomnak, a munkámnak volt köszönhető. Egy Szovjetunió, illetve Oroszország-beli kiküldetés minimum 4 repülőutat jelentett, mert szinte mindig tovább is utaztam Moszkvából.
- A legérdekesebb utazás az albániai volt, ahol 3-szor jártam a rendszerváltás előtt és 3-szor 1990 után.
Jójsorsom elrepített még
- Irakba, Kuvaitba, Jordániába, Angolába, Algériába, Japánba, Hong-Kong-ba (Egyszer a visszacsatolás előtti évben, egyszer utána), Kubába, Finnországba többször, Észtországba, Litvániába többször és a volt KGST országokba.
Legtöbbször Malév-val repültem - Kubába Aeroflot-tal, az azóta átalakult Swissair, Finnair, Lot, Tarom, Iraqi Airway, KLM, Lufhansam, SAS szerepelnek még a palettán.
Azután változott az Élet, és a külföld ma már csak Párkányt jelenti és Révkomáromot (vonattal, nem repülővel.)
Én csak egyszer de csodás volt.
Budapest - Palma De Mallorca
Palma De Mallorca - Budapest
budapest-korfu( air slovakia)
korfu- budapest
budapest-rodosz(malév)
rodosz-budapest(malév)
budapest-kréta ( vmilyen travel nemtudom pontosan de a legjobb volt<3 malévnál jobb:Đ)
kréta-budapest
Pest-Róma-onnan Palermó és vissza Az Alitalia belföldi járat volt, A Malév nagyon jó volt (tetszett hogy Túró rudit adnak)
Pest-Tunézia (nem tudom hol szálltunk le) és vissza, ott finom volt a baklava,
Pest- Antalya és vissza, elég rozzant volt a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!