Ahhoz, hogy Floridába kijussak repülőgéppel, mikre van szükségem?
Egy nagyon alap kérdésre szeretnék választ kapni: Ahhoz, hogy Floridába kijussak repülőgéppel, mikre van szükségem?
Személyi/diák, útlevél csak? Vízum már nem kell?
Esetleg legolcsóbb repülőgépár mennyibe kerülhet? 150.000FT körül láttam egy/két átszállással, 15óra utazással, turista járatot (retúr).
A kiutazás csak 1 hét lenne, nem sok idő.
Szeretnék pontos válaszokat, minél előbb. :)
Köszönöm
Bordó útlevelet hol lehet csináltatni? Mennyibe kerül? Mennyi idő amíg megkapom?
Ahogy végig olvastam az Amerikai Nagykövetség honlapját, azt vettem észre, hogy ez az ESTA sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mintha vízumot csináltatnék. Tehát bordó útlevél+ESTA.
Amúgy szállás meg lenne oldva, ismerőshöz mennék :)
Köszönöm a segítséget
Okmányirodában kell csináltatni új útlevelet. (Általában időpontot kell foglalni a kerületi okmányirodában, vagy a központiban)
- 10 évig érvényes útlevél igényléséhez 14.000,- Ft .
- 5 évig érvényes útlevél igényléséhez 7.500,- Ft .
kell majd ott fizetni.
Vesznek ujjlenyomatot és készítenek fényképet.
Ha ismerősnél szállsz meg, akkor kellene (a biztonság kedvéért) egy meghívólevél amiben leírják (angolul) hogy hozzájuk mész látogatóba és náluk szállsz meg.
A reptéren megkérdezhetik hogy hol szállsz meg, és ekkor kell a kezükbe nyomni ezt a papírt, különben kötözködhetnek hogy nincs szállásod.
Az útlevél nekem kb. 1 hét alatt meglett, pedig azt mondták hogy 30 nap.
Meg van oldva ez a probléma :)
Köszi mégegyszer
Útlevelem, kiderült, hogy van!
Csak ESTA kell már csak, ill. a repjegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!