Valaki diákként tervez jövőre Amerikai táborba menni és utána utazni?
Figyelt kérdés
Bár idén nem vállaltam be, már most izgatott vagyok miatta. Örülnék ha beszélhetnék valakivel aki szintén tervezi :D2021. márc. 8. 00:00
11/15 anonim válasza:
Lányom évfolyamtársa volt ilyen táborban.Egész idő alatt konyhán dolgozott, a nyelvtudása sem fejlődött. A tábor olyan helyen volt, hogy onnan nem tudott elmenni a kevés szabad idejében. Visszafelé fél napot tudott New Yorkban nézelődni a gép indulásáig. Nem érte meg kimenni.
12/15 anonim válasza:
Ez valtozo, en majdnem 3 hetet utaztam, olyanrol is tudok aki 2 honapot. Bizonyos magyaroknak pedig nem azert nem fejlodik az angoljuk, mert nem lenne ra lehetoseguk, de egesz idoben magyarokkal lognak.
13/15 anonim válasza:
12. Egy magyar sem volt kint akkor.
14/15 A kérdező kommentje:
Mar elore tudod mennyi idod lesz utazani es hazajonni szoval ezt a lanyod evfolyamtarsa rontotta el, hogy igy is elvallalta
2021. márc. 11. 01:09
15/15 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, aki tábor után rögtön hazament. Szerintem hacsak nem másod-vagy harmadéves táborozttó vagy, akkor azért annyira nem olyan sok pénz az, így a nagytöbbség utazásra költi. Azt már megértem, aki egymillió felett keres, és utazás helyett inkább félreteszi a keresett pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!