Valaki diákként tervez jövőre Amerikai táborba menni és utána utazni?
Figyelt kérdés
Bár idén nem vállaltam be, már most izgatott vagyok miatta. Örülnék ha beszélhetnék valakivel aki szintén tervezi :D2021. márc. 8. 00:00
1/15 anonim válasza:
Ez egyrészt nem utazási kérdés, másrészt hol található az az Amerikai nevű tábor?
2/15 D. Brasco válasza:
Valaki biztosan tervezi.....
3/15 neincat válasza:
Én az évben megyek, ha gondolod beszelhetunk😊
4/15 anonim válasza:
Én is most mennék de nem tudom mi lesz belőle:(
5/15 anonim válasza:
Szia:) Én is jövőre tervezek jelentkezni, mert csak most hallottam erről a programról és mondom kapkodás is, meg vírus is...inkább maradjon jövőre. Írj nyugodtan ptiviben, nagyon örülnék, ha fel tudnám venni a kapcsolatot valakivel. Hátha olyat hallunk, amit a másik nem és tudunk egymásnak segíteni:)
6/15 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekel ez a lehetőség és már tavaly szerettem volna menni de ugye korona...
Egy tábornak az oldalát néztem is, de nem találtam a vírussal kapcsolatban új infót arról,
hogy külföldieket is fogadnak-e.
7/15 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva de köszönöm szépen! Jelentkeztem már és meg is van a táborom, de az más kérdés hogy ki tudunk-e majd utazni.
8/15 anonim válasza:
Sziasztok, én voltam kint 2019-ben. Mivel 27 vagyok, és már végeztem az egyetemmel, utolsó lehetőségem lenne idén kimenni. Szerintetek lesz rá esély?
9/15 A kérdező kommentje:
#8-as nem meselnel esetleg az elmenyeidrol? 😊
2021. márc. 10. 01:47
10/15 anonim válasza:
En egy zsidotaborban voltam anno majustol augusztus vegeeig.konyhan dolgoztam, ami fizikailag elegge megterhelo volt, es nem keveset csesztettek minket, a konyhafonok ki nem allt, komolyan mondom fiukent neha sirni volt kedvem. Keszuljetek fel, hogy sok a munka, ez taborfuggo, de atlagban napi 10-12 orat dolgoztunk azert. Ha meg nem volt sok munka, akkor takaritottunk. Amugy a tarsasag miatt megerte, de ezt sosem lehet elore tudni, hogy ki lesz. Nalunk alapbol jo volt a csoport. Összejottem egy mexikoi lannyal, akit kesobb meglatogattam Pueblaban. Heti 1 day off volt, amikor vagy a taborban pihiztunk, vagy valahova kirandultunk, walmartoztunk. Iden nyaron sajnos nem lehet majd kimenni a taborbol. Utana kb 12 napot utaztam a keleti parton, majd Floridaban. Vegul egy hetet voltam Mexikoban. Eletem legjobb nyara volt, de a tabori munka tenyleg szivas, kimerito, ea nincs igazan megfizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!