Németországban élő (magyar) rokonom most fog elindulni nemsokára(napok) Magyarországra látogatni,hogy tud bejönni?
Megúszni megúsztam Sanyit de a vírus miatt meg fosok..
Puszi Kitti 19 eves
Felesleges mert úgyis úgy lesz ahogy lennie kell.Nem kell pánikolni.Nem vagy előrébb......Majd ha sorra kerülsz beoltanak azt kész.Mit kell félni?🤷♂️🤷♂️
Kevesebb kontakt,maszk,fertőtlenítés ennyi
Nekem ma az orvosom azt mondta ha nem oltatom be magam akkor előbb utóbb a mentő úgyis a hullaház felé fog velem fordulni.
Magyarán ezt így kijelentette nekem, hogy úgyis belehalok a vírusba.
19 évesen.... :(
Mekkora patkány egy orvosod van!! Válts orvost szerintem!! Ha valaki túlsúlyos mondjuk pajzsmirigygond miatt arra se mondunk ilyet! De szerintem te nem vagy túlsúlyos esetleg valami más gond. Egy ilyen után leköptem volna akármilyen doktor is..
Nekem 1 rokonom akar meghalni mindig mondja hogy ő szívbeteg nincs 60 és igenis az ő ideje eddig volt és amúgy egészséges!! Csak lelkileg ezzel stresszeli a családot pedig mondom: nem haldoklik.
A szeretteim féltem ennyi igazából. Párom én stb rokonok. Sanyi sík ideg most..összepakolt de nem tud jönni mert lehet hogy nemtudna visszamenni. Ott él.
Jujj :D a Sanyi rafinált!
Ellenőrizték? Nem kellett karantén mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!