Kanada, Amerika, Ausztrália vagy Britannia? Hova a legajánlatosabb kiköltözni?
"Igazából minden szempontot figyelembe veszek"
Az jó....kár hogy eddig még egyet sem hallottunk.....
"es tudom hogy egyiknel sem adjak olyan konnyen a vizumot"
Nem az hogy nem adják könnyen,hanem kb a lehetetlen kategoria.Kivéve a briteket.
Pontrendszer/zöld kártya/stv mondanak neked valamit,vagy most hallod először?!?
Valószínűleg sosem fogom megérteni ezt a tipikus magyar mentalitást, amikor szerencsétlen kérdező feltesz egy kérdést egy szavazással és jönnek a visszahúzó, rosszindulatú válaszok. A világ nem fekete és fehér, nyilván nem azon fog múlni a jövő, hogy itt egy random válaszoló mit ír.
+ Szerintem igenis menő, ha valaki fiatalon ambíciózus, viszont abban igazat adok annak, aki írta, hogy a saját szempontrendszered és lehetőségeid szerint válassz!
Igazából egyik se lehetetlen. Viszont ismerősi körben, akik most kint élnek (UK kivételével), egyik se úgy jutott ki, hogy eleve ez volt a terve, hanem úgy alakult. Mind diplomás.
UK majd idővel eldől, mennyire lesz nehéz az új rendszerben.
Egyértelműen Kanada vagy Ausztrália éri meg legjobban, attól függ hogy a hideget vagy a meleget szereted.
Ugyanakkora Kanadai pontrendszert könnyebb teljesíteni főleg ha hajlandó vagy Saskatchewanba menni.
UK-ba az elkövetkező években gazdasági lejtmenet várható így oda most nem annyira éri meg menni, de ez változhat. Ami UK-nál előny hogy lényegesen közelebb van MO.-hoz mint a többi szóval a gazalátogatás nem ördöngősség.
Az USA-ba egyértelműen a legnehezebb bejutni az összes közül, még Ausztráliába is könnyebb kimenni mint Amerikába és nem is feltétlenül éri meg.
Én mindenképp Kanadát javaslom.
Itt mindent megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!