Mi a különbség az amerikai országút és a német autópálya között? Ausztráliában melyik van?
Ausztraliaban balra hajts van, mint Angliaban. Mindenfele utak vannak ott (is), autopalyatol kezdve a foldutakig (farmokon pl).
Az amerikai orszagut es nemetorszagi autopalya osszehasonlitasara vonatkozo kerdesedet nem ertem.
nem inkabb az amerikai autopalyat szeretned a nemet autopalyaval osszehasonlitani?
USAban legtobb helyen a palyan 65-75 mph a limit. Egyedul Texasban van egy szakasz, ahol a 85 mph a megengedett. Nemet palyan nincs limit.
USAban elofordul olyan palya, ahol van 6-8 sav. Nemeteknek szerintem ennyi nincs.
USAban qrva szarok az utak, legalabbis California allamban. Az autobahn pedig hiresen jo minosegu!
Az ausztrál utak alatt azt értettem, hogy autópálya vagy országút?
Minőségben melyikhez áll közelebb: a német autópályához vagy az amerikai országúthoz?
Amerikai autopalyan nem tudsz gyorsan menni mert egymast erik az autok. Sokszor pedig alig haladsz 30-40el.
Tobbszor volt olyan hogy araszolgattam az autopalyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!