Kanada, Amerika, Ausztrália vagy Britannia? Hova a legajánlatosabb kiköltözni?
Szerintem Nagy-Britanniát engedd el. Neked is csak azt a kérdést tudom feltenni kérdező, amit anno magamnak is feltettem. Jól éreznéd magad egy olyan országban, ahol a többség nem lát szívesen és örök bevándorlóként fog kezelni?
Kanada nagyon befogadó, ha ugrod a lecet. Ausztráliába nehéz kijutni és az USA-ba, de nem lehetetlen.
Oda, ahova tudsz szerezni letelepedési vízumot. A felsorolt államokból még mindig magasan Nagy-Britannia a legkönnyebb, a másik 3 a legnehezebbek közé tartoznak világszerte. Kanada azért könnyebb, mint az USA és Ausztrália.
Ha megvan a szükséges végzettség és tényleg csak rá kell bökni valamelyikre, akkor én hideg/melegtűréstől függően Ausztráliát vagy Kanadát választanám.
6
Úgy, hogy ismerem a szabályokat. Tudom mindig idetéved egy 16 éves aki azt hiszi hogy majd ha ő adja be a vízum-kérelmét akkor hanyatt esnek és elfogadják de a valóság, hogy nincs ilyen. Ha nem találsz céget aki munkát ad akkor nincs esélyed, a cég meg csak úgy adhatja neked az állást ha bizonyítja, hogy Amerikában nem talált rá embert. Olyan meg kvázi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!