Hacsak az alábbi 10 ország (vagy terület) közül választhatbál melyikben költöznél?
És miért pont oda?
Van-e esetleg olyan közöttük ahova semmi pénzért nem mennél?
A tiz ország egyébként:
Chile
Dél-afrika
Oroszország
Madeira
Hongkong
Új-Zéland
Japán
Brazília
Feröer-szigetek
Ausztrália
(nem mindegyik önálló ország, ha csak amiatt komnentelnél hogy ebbe beleköss akkor ne pazarold erre az időd)
Feröeren 47 ezren laknak, ha ott élnék szerintem szétunnám az agyam. (egyszer viszont elmennék megnézni, mert nagyon szép).
Új-Zéland még Sydneytől is több mint 3 óra repülővel, azért olyan messzire már nem mennék.
Madeira, engem is azért, mint a 7-est: nincs messze, uniós, és jobban tetszik az éghajlata, mint Feröernek.
Egyébként Új-Zélandon se hinném, hogy éreznétek a világvégénvan-hangulatot, Auckland belvárosában pl. nehéz lenne.
Oroszország.
Hatalmas ország hatalmas lehetőségekkel.
Mivel ennyien szavaztak Új-Zélandra így gondoltam megosztom a hiányszakmalistát. Ha valaki komolyan gondolja akkor érdemes keresgélni és ha szakmád ott van akkor érdemes nekivágni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!