Hacsak az alábbi 10 ország (vagy terület) közül választhatbál melyikben költöznél?
És miért pont oda?
Van-e esetleg olyan közöttük ahova semmi pénzért nem mennél?
A tiz ország egyébként:
Chile
Dél-afrika
Oroszország
Madeira
Hongkong
Új-Zéland
Japán
Brazília
Feröer-szigetek
Ausztrália
(nem mindegyik önálló ország, ha csak amiatt komnentelnél hogy ebbe beleköss akkor ne pazarold erre az időd)
Egyikbe sem.
Leginkább Olaszországba mennék.
Ezek közül Új-Zéland. Fejlett a gazdasága, az én szakmámban is vannak jó munkahelyek, szép a táj és a természet, angolul beszélnek, mérsékelt az éghajlat.
Ahová ezek közül semmiképp nem költöznék Brazília, Dél-Afrika, Hongkong, és Oroszország határeset.
Köszönöm a válaszaitokat.
Jöhet még több válasz nyugodtan. :)
Madeira, Feröer, Hongkong nem országok.
Ez lenne a lista a legjobbtól lefelé:
1. Új-Zéland
2. Chile
3. Japán (külföldiként nem, elég elutasítóak velük)
4. Feröer
5. Ausztrália
6. Madeira
7. Hongkong
8. Oroszország
9. Brazília
10. Dél-Afrika (gyönyörű hely, de nem megnyugtató a biztonsági helyzet)
Ausztrália.
Igaz, vannak veszélyes állatok, és más rosszabb dolgok is, de szerintem elég jó hely összességében. Ezen kívül talán még Új-Zéland lenne, a többi helyet én nem tartom nekem valónak.
Hú nehéz kérdés. Szívem szerint Dél-Afrikát mondanám, azon belül is Fokvárost, mert gyönyörű, nagyon vonz, messze van, de legaább ugyanabban az időzónában, tehát legalább a családommal, barátokkal való Facetimeozás nem lenne annyira para. A közbiztonság sajnos nagyon rossz, nem szeretnék midnen nap attól félni, hogy kirabolnak az utcán fényes nappal.
Ausztráliára szavaztam. Fejlett, gazdag ország, magasak a fizetések, és Cairnsban mindig nyár van.
Köszönöm a válaszaitokat.
Hát nem tudom nekem Új-Zélandban pont az tetszik a szép táj mellett hogy "a világ végén van".
Valamennyire ugyanez a helyzet Feröeren és Chilében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!