A kelet-magyarországi városok (pl. Debrecen, Miskolc) miért ennyire lepukkantak a nyugat-romániai városokhoz (pl. Nagyvárad, Temesvár) képest is?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 18:42
31/38 anonim válasza:
Mind a négy városban voltam a közelmúltban.
Mindegyik kezd nagyon rendben lenni!
Ha muszáj lenne sorrendet felállítani, az: Debrecen, Temesvár, Nagyvárad, Miskolc. (kifejezetten épített szempontok alapján!)
Debrecenben voltam az ipari parkokban, és dobtam egy hátast...
ezt a sort kiegészítve: Debrecen, Kassa, Temesvár, Szeged, Nagyvárad, Nyíregyháza, Miskolc, Arad.
32/38 anonim válasza:
Debreceni vagyok, fejlett a város viszont pici és az utak aránylag szarok. Ha az utakat megcsinálnák és nem törne el a seggem a kocsiban akkor Magyarország egyik legjobb helye lenne
33/38 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt nem Debrecen vezetett volna, ez biztos!
De ami ott történik, az nem átlag-magyar történés.
Szerintem egy nagyon jó város lett belőle.
34/38 A kérdező kommentje:
Debrecen hogy lenne már fejlett?! Tavaly jártam ott, egy putri az egész város. Olyan mintha az 1980as években ragadt volna. A vasútállomás környéke konkrétan hányingerkeltő, de az egész városnak ilyen szocreálos hangulata van.
2021. nov. 25. 18:21
35/38 anonim válasza:
A vasútállomás sehol nem a legjobb környék. A debreceninek eredetileg gyönyörű épülete volt, de lebombázták, azért van ez a modern. A városnak igenis vannak szép részei, pl. a Piac utcára nem nagyon mondhatjuk, hogy szocreál...
36/38 anonim válasza:
Hozzáteszem a dolgokhoz hogy valószínűleg az emberünk egy nyugat magyarországi vagy egy nyugat romániai putriban él és azzal nyugtatja magát hogy milyen rossz kelet magyarországon. Hát erről lecsúsztál. Debrecen nagyon fejlett város lesz, épül a BMW nyár, délre ipari parkok vannak, tele van és egyre bővül a város villanegyedekkel illetve a város nevezetesebb részei gyakorlatilag egy az egyben fel lettek újítva. A külvárosi lepusztult, kiszáradt patakba bele fogják vezetni a Tiszát ( amin már most dolgoznak) és a várost körbeveszi egy felélett folyó, és egy új tó. Tavaly már meg is épült az új modern és rohadt drága strandunk ami olyan sok pénzt fog generálni nekünk hogy már egy űrállomást is építhetnénk a 10 emeletes panelek tetejére belőle. Az ország egyik leggyorsabban fejlődő városa Debrecen. A nagyállomás meg… tökéletes. Minden városba kell egy hely ahol a kisebbségiek összegyűlnek.. legalább nem a belvárosban vannak. Ilyen helyek minden városban vannak, hozzáteszem hogy ez inkább lepukkant mint veszélyes, tervben van a felújítása
37/38 anonim válasza:
38/38 anonim válasza:
#36 ugyanezt írtam a 4-esben, de nem bírták az igazságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!